yapandanda yaptýrandanda allah bu dunyada ve ahirette ebediyen razý olsun
yapandanda yaptýrandanda allah bu dunyada ve ahirette ebediyen razý olsun
Arkadaþlar öyle veya böyle hizmet hizmettir. Önemli olan hizmetin yapýlmasýdýr. Herkes oyunu kime verip vermeyeceðini kendisi bilir. Yani seçim yaklaþýyor oy için yapýlýyor diye yapýlan hizmeti kabul etmemek olmaz. Herkes yaptýðý hizmeti birþeyler karþýlýðýnda yapýyor, karþýlýksýz hizmet yapmayan varmý? Kimisi para , kimisi þöhret, kimisi oy, kimisi kariyer, kimisi de sevabýna yapýyor. Neticede sevabýna da yapýlsa ahiretine yatýrým yapýyor. Yani kim ne için yaparsa yapsýn millet faydalanýyor mu? Önemli olan bu. Hizmeti geçenlerden Allah razý olsun.
Karases teþekkür ederim.
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
Süper bir çalýþmaaaaaaaaaaaaaa...Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeer....
Haa miksam yaw sen daha çocukmuþsun yaw...Bende seni koca bir adam sanýyodum,maþallah karizmada yerinde hani..Hehehe..
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
orhan bey yaptýklarýnýz icin tþk ederim bende o mah oturuyom yanlýz bir isitegimiz daha var mahhallemizdeki camlýk alanýnda degerlendirilmesini isitiyoruz yada güzel bir mesile alaný olmasý sehir icinde o kadar yeþil ve yetiþmiþ agaclarýn boþ ve pis þekilde beklemesi sizce mantýklýmý biran önce kurtarýlmayý bekliyor duyarlý olacagýnýzdan eminim iþalah secimden önce olur simdiden yapacagýnýz için tþk ederim
Sevgili Yakup Bey ; haklýsýnýz o mevkii biraz düzensiz,ama malumunuzdurki orasý devlet demir yollarýna ait bir bölgedir. Bu güne kadar bu þekil kalmasý bundandýr.Fakat belediyemizce tahsis adý altýnda bir düzenleme çalýþmasý yapma niyetimiz var,ayrýca onunla ilgili baþka süpriz bir projemizde var.Ýnþallah en kýsa zamanda hayata geçecektir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ýstasyon Mahallesindeki çamlýk alanlarý ile ilgili olarak sevgili Orhan ÇELÝK kardeþiminde üstü kapalý olarak ima etmeye çalýþtýðý gibi bir çalýþma var.TOKÝ
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
Görünüm olarak çok güzel duruyor.Emegi geçenlerden allah razý olsun.MEHMET POLAT
allah emegi gecen herkesten razi olsun belediyemizin devami hizmetlerini beklemekteyiz tesekurler
devrim27- nizip.com araciligiylan birilerinden intikam almak isiyor iyi vala her önune gelen bir belge bir suclama alsin bunu yayinla admin kardesimiz gerektiyi sekilde saygidan kusur etmeden sizi aydinlatiyor mahkeme var hukuk var adalet mulkun temelidir
lutfen siyasi icerikli secimle ilgili kimseyi uzecek yazilar yazmayiniz dostca dostdane bir cekilde sohbet edelim ilcemizin geleceyini ön planda tutalim biz gurbetciler geldiyimizde ilcemizde rahat izin yapalim huzur bulalim. dortmund tan selamlar herkese
sevgiyle kalin
Konu 1dost tarafýndan (03.05.08 Saat 22:45 ) deðiþtirilmiþtir.
gercekten cok mükemel olmuþ bende istasyonda oturuyorum ama son halini görmedim burdurdayým camimizi bu hale getiren ve emegi gecen büyüklerimize içtenlikle teþekürlerimi bir borc biliyorum ve görmek için sabýrsýzlanýyorum