Selamýn aleykum.......Baba tarafým Nizipli anne tarafým Ýnegöllü...Aile Ýstanbul'da,Ben Ýnegöl'de Üniversite okuyorum.....Site'yi Nizip Belediyesi'nin sitesinde gördüm.......Aranýza yeni katýldým umarým iyi anlaþýrýz......
Selamýn aleykum.......Baba tarafým Nizipli anne tarafým Ýnegöllü...Aile Ýstanbul'da,Ben Ýnegöl'de Üniversite okuyorum.....Site'yi Nizip Belediyesi'nin sitesinde gördüm.......Aranýza yeni katýldým umarým iyi anlaþýrýz......
Konu nizip.com tarafýndan (06.07.08 Saat 08:34 ) deðiþtirilmiþtir.
aleykim slam aleykim selam hoþgeldin kardeþ.oglum abine çay söyle surdan:=))hele analt nerelerdesin sen.aramýza gelemene sevindik böyle sýcak karsýlarlar diger arkadaþlarda seni.arasýra bazý tatsýzlýklar olacaktýr ama muhtac oldugun kudret:=))hoþgeldin
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
çok teþekkür ederim kardeþim.........Ben þu an dediðim gibi Ýnegöl'deyim.....Üniversite okuyorum.....................Nizipli hemþerimle iyi anlaþýcam tabi.......................
Konu nizip.com tarafýndan (06.07.08 Saat 08:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Abicim öncelikle hoþ geldin .... Sitemizi ve içinde bulunanlarý çok seveceksin,buna eminim... Nzipli hemþerilerinle anlaþabilirim konusuna gelince,garanti veremem,ama agresif yapýya sahip üyelerden uzak durduðun sürece ,bu dediðin þeyi yapman kolay olacaktýr...Sana bu nasihati yapmamý gerektiren þeye gelince,bir zamanlar bende moderatördüm,yani bu sitenin þura heyetinden... Kader-i ilahi beni normal bir üye yaptý.. Ama halen moderatörlük ruhunu kaybetmediðim için size bir hoþ geldin deyip,nasihat etmek istedim..
Tekrar hoþ geldiniz....Sizin gibi üyelere ihtiyacýmýz var...
(inþallah ADMÝN bu yazýmý okur...)
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfecim üye istatistiklerinde sen halen moderatör olarak görünüyorsun yanýlýyormuyum yoksa, bildiðim sadece serbest kürsü kaldýrýldý...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
CENK ABÝM SLM ALEYKÜM ARAMIZA HOÞGELDÝN ÝNÞAALLAH SENÝN VE SÝTE ÝÇÝN HAYIRLI OLUR GELÝÞÝN...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Hepinize sonsuz teþekkürler..........
Huzeyfe kardeþim modluk önemli birþey deðil yaa........Ýnsan'ý deðiþtirmez yani........
Konu nizip.com tarafýndan (11.06.08 Saat 00:00 ) deðiþtirilmiþtir.
alýntý:
"quote" Nizipli_cenk demiþki:
Hepinize sonsuz teþekkürler..........
Huzeyfe kardeþim modluk önemli birþey deðil yaa........Ýnsan'ý deðiþtirmez yani........
Ya abicim sen bilmezsin...öyle hava verirki,anlayamazsýn... Þu bizim bi tane AKHENATON var,herif mod olduðundan beri,bi havalara girmiþ,bi havalara girmiþ ki,sorma... Selam vermekten bile aciz duruma gelmiþ... Metalin böyle sempatik duruþuna bakma,hele mod oluversin,ondan sonra bak... Neyse ya,tahtýmdan indirildiðim günden beri saçmalamaya baþladým.. UNUT GÝTSÝN....
cenk kardesim.bak benim yerime ayri tut diger arkadaþardan.ben senin selamini ilk aldým burada:=))huzeyfeyle metal acaba alsak mý almasakmý diye düþünürken ben terettüd etmedim aldým.sonra bunlar geldi:=))(ayrýca huzeyfe ve metal kardeslerim umarim kýrýlmazlar kücüktende olsa takilmalarýma)sevgiler saygýlar
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
iyi de ne bu böyle anlamadým...........rekabet gibi??? ti
Huzeyfe bende bir hevesle forum sitesi açtým adminim ama artýk hevesim kalmadý.......
Waaaaaw...demek adminsin... Ben bu sitede admin olsaydým,neler yapardým neler...?
anlatsana bi huzeyfe neler yapardýn merak ettim bak þimdi :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Siteyi maviye boyardým.... Heh heh...!!!
Huzeyfe kardeþ sen galiba bunalýmdasýn bu mod olayý yüzünden.....Gerek yok be kardeþ böyle þeylere......
alýntý:
Huzeyfe demiþki:
alýntý:
Nizipli_cenk demiþki:
Hepinize sonsuz teþekkürler.......... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Ya abicim sen bilmezsin...öyle hava verirki,anlayamazsýn... Þu bizim bi tane AKHENATON var,herif mod olduðundan beri,bi havalara girmiþ,bi havalara girmiþ ki,sorma... Selam vermekten bile aciz duruma gelmiþ... Metalin böyle sempatik duruþuna bakma,hele mod oluversin,ondan sonra bak... Neyse ya,tahtýmdan indirildiðim günden beri saçmalamaya baþladým.. UNUT GÝTSÝN....
huzeyfe'm benim sen de amma abartmýþsýn ha) biz mevki makamla modlukla adminlikle deðiþecek insanlarmýyýz? walla sen yazana kadar ben mod olduðumu bile unutmuþtum
) þaka yaptýðýný biliyorum ama bende þimdi bi þaka yaparsam siteden kaçarsýn ha
) sana daha önce de söyledim: senin hakkýnda hiç kimsenin bilmediði biþey biliyorum
)