ben ordayým orhan abi....tük kasýný eritmek gerekýyor spor aletlerý zamanýnda geldi...![]()
ben ordayým orhan abi....tük kasýný eritmek gerekýyor spor aletlerý zamanýnda geldi...![]()
hayýrlý olsun ..
artýk gider spor yaparýz![]()
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
Nizip Her Zaman Bu Güzelliklere Layýk Hayýrlý Olsun
orhan abi...etrafýna kýrmýzý beyaz þerit çekmiþler...cif kat nasýl kullanacagýz...ben bý deneme yapacak tým saglam lýk kontrolü güvenlýk ten býraz týrstým..senýn selamýný söylesem bi þey demezler deðilmi..
basak oraya çift kat þeriti çeken bosuna mý çekmiþ..körmüsün demezlermi adama..süs diyemi bunu cektýk demezlermi adama...
boroboro abi sizde þeritlerin kaldýrýlmasýný bekleyinbelki açýlýþ yapýlacaktýr ilk spor aletlerini siz kullanýrsýnýz inþ.
bence þerit ler kalsýn bugun acýlmýþtý...her spor aletýnýn basýnda 25 cocuk sýrya girmiþ..birisini de kýrdýlargüvenlýk asayiþi saglamaya ve aletlerý korumaya calýsýyordu...düþündüm de nizip te ký canavarlar onlarý saglam býrakmaz...
aynen yaa spor aletlerinin baþýnda bir sürü çocuk ,spor yapanlarý izliyorlardý...komik bir görüntü vardý![]()
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
.....................valla bende bý kontrol yapacak tým bayanlardan ve cocuklardan sýra gelmedi...
olurmu öle gokhan kücük cocuklar harclýk larýný býrýktýrýr yýne gelýr kullanýlar..azimlidir býzým nizipli uþaklar...![]()
Bu bir kültür meselesidir, insanýmýz bunlara yabancý kalmýþ ama zamanla alýþacak ve bu tür problemler ortadan kalkacaktýr.