Nizipin dinlenecek, aile ile gidilecek bir ortamý yok diye hep yakýnýr dururduk Belediye yönetimene teþekkür ederim. böyle güzellikleri Nizipe ve Niziplilere yaþattýklarý için.
Nizipin dinlenecek, aile ile gidilecek bir ortamý yok diye hep yakýnýr dururduk Belediye yönetimene teþekkür ederim. böyle güzellikleri Nizipe ve Niziplilere yaþattýklarý için.
Ellerinize saðlýk. Fotoðraflardan güzel bir mekan olduðu bariz. Sonunda þehir dýþýndan gelen misafirlerimizle çay içebileceðimiz bir mekanýmýz var artýk. Tekrar teþekkürler...
bireysel emekli, sadece üye...
Emeði geçenlere teþekkürler. Rahatça bir arkadaþýmýzla gidip çay içebileceðimiz bir yer oldu.
Resimlere bakýnca oranýn Nizip'te deðilde sangi büyük illerde bir yer olduðu hissi oluþtu demek bu iþ olmuþ orada olanlara hayýrlý olsun:
Hayýrlý olsun inþallah,nizibe yakýþan bir yer olmuþ.Çok þükür.Zira bir memleketin güzelligi o yerin sosyal tesisleri ile ölçülür.Selamalr
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
baba süper manyak olmus dibimizde duruo gýdýp gordugumuz yok yaw simdi ayýp ettik iþteen kýsa zamanda orda olmalýyým bence arkadaslarý toplayayým hemen emegi g3cenlere cok tþkler...
__HERÞEY BÝR YALANLA BAÞLADI__
emek veren arkadaslara tesekkurler
Böyle bir mekaný Niziplilerin hizmetine sunduklarý için; önce belediye yetkililerine
Sonrada mekaný geliþtirdikleri ve bu konuma getirdikleri için iþletme yetkilisi kardeþlerimize teþekkkür ederim.
Bizim böyle bir mekana ihtiyacýmýz vardý.ailece uðrayabileceðimiz ve gururla misafirlerimizi aðýrlayacaðýmýz bir mekan olmuþ.
Katkýda bulunanlara teþekkür ediyorum..sevgiler....
Konu ibrahim tarafýndan (17.04.08 Saat 09:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Gceleri fýrsat buldukça uðruyorum , sizleride beklerim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Üniversiteli Öðrencilerin Osmanlý Parký Gezisi
Osmanlý Parký dün Gaziantep Üniversitesi öðrencilerini aðýrladý. Gaziantep Üniversitesi Öðretim Görevlisi Yaþar Büyükoðlu nezaretinde Osmanlý parkýna gelen üniversite öðrencileri parkta gezinti yaparak stres attýlar. Osmanlý parkýnda yapýlan gözlemeler ilgi çekerken öðrenciler gezinin tadýný çýkardýlar. Gaziantep Üniversitesi öðretim görevlisi Yaþar Büyükoðlu Nizip’e kazandýrýlan böyle modern bir parkýn Nizipliler için þans olduðunu belirterek emeði geçen Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a teþekkür etti.
![]()
nrtmedya.com
Böyle güzel bir ortamý hazýrlayan baþta belediye baþkanýmýz ve bu ortamý organize eden Derviþ abi ve cumali'yi tebrik ederim...
osmanli parki güzel park keske tapusuda belediyede olsaydii o zaman tam kabullenirdik..
Konu Shark27 tarafýndan (20.04.08 Saat 19:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Evet,ortam açýlsýn,insanlarýmýz sosyalleþsinler(týpký þehir merkezinde izin verilen içkili konsomatrisli mekanlar gibi)!Durmayýn hiç yola devam edin bakalýmmm...
ASALET SONRADAN EDÝNÝLEMeZ.
EN GÜZELÝ DE GECE ORDA OTURUP ÇAY ÝÇMEK HAVUZU SEYEREDERKKKKK![]()