saolun arkadaþlar hiç bir zaman insanlýðýnýzý kaybetmemiþsiniz hoþgeldin diyenlere çok çok saolun vizeler baþlýyacak bu aralar nete fazla takýlmayabilirim ama en yakýn zamanda DÖÖÖNCEM BEN SANA atilla unutulmadýnbyyy herfkese
saolun arkadaþlar hiç bir zaman insanlýðýnýzý kaybetmemiþsiniz hoþgeldin diyenlere çok çok saolun vizeler baþlýyacak bu aralar nete fazla takýlmayabilirim ama en yakýn zamanda DÖÖÖNCEM BEN SANA atilla unutulmadýnbyyy herfkese
Ya Ben Burdan Editöre Seslenmek Istiyorum üyelik Falan Silinecek Diyo Bana Mail Falan Gelmedi Yardýmcý Olursanýz Sevinirim Ii Günler
MERHABA ARKADAÞLAR KÝMSE YOK YA DA KÝMSE TENEZZÜL EDÝP DE GÝRMÝYO BU SÝTEYE NEYSE NAZLI FATMA SÝZLERÝ ÇOK ÖZLEDÝM TEK DOSTLARIMSINIZ BÝRBÝRLERÝYE DOST GEÇÝNEN ÇOÐU ÝNSANAR AYRILDI DAHTE YÜZLERÝ BÝR BÝR AÇIÐA ÇIKAN ÝNSANLAR VAR VALA ÝNÞALAH DENK GEÝRÝM DE BÝR ÝKÝ LAFIM OLUR ONLARA,SÖYLENMEMÝÞ ÇOK ÞEY VAR BAZILARINA UMARIM NETTE BÝLE OLSA KESÝÞÝR YOLARIMIZNEYSE ARKADAÞLAR BAZI ARKADAÞLAR AINMASIN
GÖRÜÞMEK ÜMÝDÝYE
öðrenci Tostu Arkadaþlar Ne Yaparsýnýz Garibanlýk Biraz Hareket Arkadaþlar
RABBÝM SEN BÝZÝ KENDÝNE DOST SEÇÝNCEYE KADAR YAÞAT VE AÞKINLA YANDIÐIMIZ BÝR ANDAAA CANIMIZI ALKÝ ÖLÜM AÞKIMIZIN ADI OLSUN
slm arkadaþlar ne haber millet.............................. HA cengiz erol size köfte yaptiðinda yaninda ayrilma sonra fare zehiri kor.......................
cengo mehmet arkadsmz dogru soyluyor ha basýndan ayrýlmayalým
Email geçersiz
slm arkadaþlar.......fatma ben eminimki ibrahim sizleride kast etmiþtir... isim yazmaya erimiþtir.... ...suleyman,cengiz bu yaziyi erola göstermeyin....fare zehiri ile ilgili konuyu......
sen oyle dýyýsen oyle olsun agam gostermeyiz:P
Email geçersiz
slm arkadaþar........... slm vermek sunnet, almak ise farzdir. ona göre birbirinizin selamini aliniz...............................................ya suleyman sen erolda öyle birþey beklermisin...................
slm arkadaþlar....... o zaman sen erolu tanimamiþsin suleyman baþka ne diyeyim sana ben baþkan cok yoðun galiba..................
hoþ geldin sefalar getirdim sayfamiza wahshe-04 geç oldu ama ihþalla gelmenle hareket getirirsin sayfamiza ZAMAN HER ÞEYÝN GERCEÐÝNÝ ÇÝKARTÝR......derler bizde...................hekese iyi çaliþmalar iyi gunler denk gelenlerle göruþmek ümidiyle......................by
çellik nettin ahýn mý tuttu...
yattý güzelim küfte :-( keþke tek yatan o olsa miskilim domatos ekmek dürümünü de yapamadýk...(bence hep silonun niyetinden oldu)
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
yeni gelenlere merhaba demeyi unutmuþum hoþgeldiyiz ayeller...
gerçi biz burdayýk ta noldu son mesajým 6 ay önce![]()
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
ooo cengo baskan da gelmis uzun bir aradan sonra.erolu biz gayet ii tanýdýk saglam abimizlerindendir saygýmýz var.
Email geçersiz