gordugumuz uzere mýlyonlarca kampanya var.bunlarýn cogu cok guzelhayýrlý kampanyalar býr kýsmýda dunyamýzý renklendýrmeye yarayan kampanyalar.gýyýmkusam uzerýne gýbý veya yýyecek.bende dýyorumký býrazda ahýret ýcýn alýsverýs yapalým nasýlmý?RABBIMIZIN býze adeta kampanya mýsalý verdýgý mubarek ve anlamlý gunler .bu guzel gunlerý degerlendýrmelýyýz mesela admýn abýmýzýn actýgý cuz kampanyasý.ne guzel bende .salavat kampanyasýnýn kutlu dogum munasebetýyle kýmne kadar cok selavat cekecek kampanyasý acmak ýstýyorum.ve en cok selavat cekebýlen arkadasýmýza cok guzelbýr hedýye verelým dýyorum mukafat olarak.peký en guzel hedýye ne olabýlýr butun katýlýmcý arkadaslarýn hayýr dualarý gýyabýnda onun olsun. hem tum katýlanlara hemde en cok selavat cekebýlen kardesýmýze hayýr dua etmek býze farz olsun.bundan guzel hedýye ne olabýlýrký.peký neden cekýcezký bu kadar selavatý?Rabbýmýz býze Kuran'ý kerýmýndePeygamberýmýz HZ.MUHAMMED hakkýnda sunlarý soylemýs RESULULLAH SIZE NEYI VERDIYSE ALIN;NEYI YASAKLADIYSA ONDAN SAKININ.(hasr suresý 7. ayet)
GERCEKTEN SIZE OYLE BIR PEYGAMBER GELDIKISIZIN SIKINTIYA DUSMENIZ ONA COK ZOR GELIR VE SIZE COK DUSKUNDUR.MUMINLERE KARSI RAUF(cok sefkatlý)veRAHIMDIR(merhametlýdýr)tevbe suresý128. ayet.
yaný ayetde belýrtýldýgý uzere peygamberýmýze yaptýgýmýz ýltýfat gonderdýgýmýz selam saygý dua aslýnda býzým hayrýmýza býzým yararýmýza.bu selavatlarla aslýnda PEYGAMBERIMIZE KENDIMIZI TANITICAZ.ONU NE KADAR COK SEVDIGIMIZI ANLATICAZ.1400 YIL GECSEDE UNUTMADIGIMIZI UNUTMAYACAGIMIZI HAYKIRACAGIZ.BIZIDE TANI YA RESULALLAH DIYECEGIZ.BIZIDE UMMETINDEN SAY......... EEE.
DAHA NE DURUYORUZ.herkes ne kadar selavat cekecegýný yassýn hergun býraz daha arttýrsýn ýnsallah.vebalý ALLAHLA ONUN ARASINDA.MUKAFATTA OYLE.sakýn gosterýs ýcýn ben selavat cekmem demeyýn.ornek olmak adýna baslayalým bu Hayýr ýsýne bu ayýn sonuna kadar devam edelým .ben baslýyorum ýlk olarak ben hergun 200 tane cekýcem ýns.buyrun.......