NÝP DEVLET HASTANESÝ müdür yardýmcýsý BÝLAL DÖRTBUDAK.geçirdiði rahatsýzlýk sonucu gaziantep týpfakültesine yatýrýldý.allahtan acil þifalar dilerim.
NÝP DEVLET HASTANESÝ müdür yardýmcýsý BÝLAL DÖRTBUDAK.geçirdiði rahatsýzlýk sonucu gaziantep týpfakültesine yatýrýldý.allahtan acil þifalar dilerim.
son alýnan bilðiye ðöre yarýn taburcusu yapýlýp tekrar nizip devlet hastanesine yatýrýlmasý bekleniyor.allah yar ve yardýmcýsý olsun
Devlet hastanesinin bugünlere gelmesinde ve baþarýsýnýn sürdürülebilmesinde görev alan ekibin içerisindeki baþarýlý müdürüme geçmiþ olsun der, biran önce görevine baþlamasýný dilerim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
allah razý olsun tek temennimiz budur sayýn admin .siz dostlarýn duasýna ihtiyacý var bilal bey in ve tüm hastalarýn.
Bugün akþam Gaziantep Týp Fakültesinden taburcu olup Nizip devlet hastanesinde tedavisi devam edecek. Dualarýnýzý þu mubarek gecede eksik etmeyiniz. Hepinizden ALLAH razý olsun....Geçmiþ olsun Amcaoðlu.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
qecmiþ olsun bilal abi sen bize lazýmsýn daha
Made Ýn NizipLi
Geçmiþ olsun Bilal abi. Rabbim acil þifalar versin.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Allah acil þifa versin...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
öncelik ile tüm dostlara sevgi ve saygýlarýmý sunar hepinizden ALLAH razý olsun derim hamdolsun dualarýnýz ile iyileþtim iyi oldum rabbim kimseye dert verip derman aratmasýn...........
Amin Bilal Bey Tekrar Geçmiþ Olsun Der Görevinin Baþarýlarýný Dilerim.
geçmiþ olsun rabbim acil þifalar nasip eylesin