selam aleykum bende bir nizipliyim istanbulda oturuyorum tum nizipli hemþerilerime selamlardogma buyume nizipliyim
merhaba saadet ben nuray ablan nasýlsýsnýz istanbuldan memnunmusunuz seni görünce hatýralarým depreþti eskiden komþuyduk binnaz abla nasýl kadir abi nasýl ablalarýn ne yapýyor inþallah burada görüþürüz...
teþekkür ederim niziplisaide. melek ist.da nerde oturuyosun sakýncasý yoksa bende þiþli çaðlayandayým
nuray abla çok özür diliyorum ben seni hatýrlayamadým daha doðrusu hangi nuray vardý bi kaç tane tanýdýðým biraz daha açarsan mutlaka tanýrým tekrar özür diliyorum
selam bende nizipliyim ilk defa bu siteye giriyorum benimkisi sadece merak valla iyibir nizip dayanýþmasý yapmýþsýnýz tebrikler
z_zorbey27@hotmail..com beklerim
arkadaslar herkese meraba kýmse yok mu
meraba
nasýlsýnýz
tesekkur ederým bende ýyýyým
bir erkek olarak yazmam da sakýnca varmý esera bacým.bilðinin erkeði kýzý yoktur .yazýþalým öðrenelim.sözüm meclisten dýþarý hanýmýndan korkan erkek bulaþýktýr yemektir nasýl öðrenecek.bence erkeklerde bu konuya katýlýp dertleþmeli kim karýsýndan dayak yemiþ.kim çocuðun altýný temizlemiþ bizde ögrenelim deriþm.yanlýþ anlamayýn evli deðilim korktuðum bir eþim yoktur.
![]()
slm arkadaþlar ben burdurdan bekir tüm nizipli arkadaþlara saygýlar gencler olarak bi aktivite yaparsanýz haberim olsun eeeeee nede olsa nizipliyiz