selim merhaba atmacaya selamlar þihlýyýda selamlar bayramada selamlar herkesle burada görüþelim iyi akþamlar
selim merhaba atmacaya selamlar þihlýyýda selamlar bayramada selamlar herkesle burada görüþelim iyi akþamlar
Arkadaþlar herkese merhaba ...Nasýlsýnýz? uzun bir aradan sonra bir bakayým dedim siteye ama Taþýyýcý Hocanýn vefatýný duymam baþýmdan kaynar sularýn dökülmesine sebep oldu.Acý tatlý günlerimiz oldu.yeri geldi abi oldu yeri geldi baba oldu yeri geldi öðretmenimiz oldu yeri geldi kýzdý bize .Ama ne olursa olsun hep yanýmýzdaydý pansiyondan sorumlu md yrdsýydý.Mekaný cenet olsun...Ýsmet hoca Burhan bodrumda çalýþýyor. Hatip
Murat nasýlsýnýz.Ali nasýl hala zayýf mý?)) Arkadaþ aradan 18 yýl koca 18 yýl.Ahmet Almanyda Aluz o da mardinde benim gibi öðretmen siz neler yapýyorsunuz.Görüþelim ya Osman vardý Osman Altay .kýsacasý kimi bliyorsun? Herkese selam söyle.Kendinize iyi bakýn..
ali almaz izmirde öðretmen. saygýnlýðýný 5 kat artýrdý desek ayýb olmaz .osman altay yada timsah ile sýk sýk görüþüyoruz.istanbulda . tekstil iþi ile uðraþýr.aluz öðretmen ha.... selam söyle görürsen .sitede buluþalým.
pansiyoner arkadaþlarýmýzýn psikolojsi biraz farklýdýr.yaþayan bilir.içe kapanýklýk esastýr. kabuðunu kýrabilen her pansiyoncu arkadaþýmýzý buraya davet ediyorum. kolay deðil 6 yýl boyunca ,kiþilik oluþumunda normal bir aileden daha çok içiçe bir yaþam tarzý.zaten çoðumuz üniversite ,askerlik derken hep aile ortamýndan uzak kaldýk. bu noktada yýllar sonra burda buluþmak doðrusu beni tatlý bir hüzne sevkediyor.Ben hep nizipli hem pansiyoncu olarak,pansiyonculara derim ki:yediðiniz kurtlu kuru fasulyenin hatýrý tamam yok.anlarým .ama inkar etmeyin pansiyoncular nohut dürümünün hatýrý hiç mi yok.
YAÞASIN NOHUT DÜRÜMUNUN KIYMETÝNÝ BÝLENLER. NE MUTLU ONLARA KÝ NOHUT DÜRÜMÜNÜ DÜNYA GÖZÜ ÝLE GÖREN VE TEKRAR GÖREBÝLENLERE
slm Hatip yanýnda Burhanýn tlf varsa yazarsan sevinirim.herhese selamlar.
nohut dürümü için yazýlan gerçekler çok hoþ olmuþ.bu yaz 87 mezunlarý bir araya geldik.konulardan biri de yediðimiz dürümlerdi.herbirimiz en az 3 yerdik.yine de doymazdýk.hala doyduðumuz söylenmez.bu bir pansiyon hastalýðýdýr.ne kadar kazanýrsan kazan asla doymazsýn.çünkü önümüzdeki yemekten çok ibrahim usatanýn daðýtacaðý fazla yemeðe bakardýk.
ismet abi.ibrahim usta hemen hemen 2 yada 3 yýl aþçýlýk yaptý.sonrasýnda necib abi gelmiþti.necib abi daþýyýcý hocaya itiraz ederken ben yanýnda idim. adamcaðýz ben anlamam aþçýlýktan dediðinde daþýyýcýðlum suyu kaynattýn içine sebzeyi koydun hepsi bu . bunu mu yapamayacaksýn? dedi.yaaaaaaa iþte biz böyle aðýz tadý ile tatlandýk.
Arkadaþlar merhaba...
Nasýlsýnýz ?Evet nohut dürümünü bizde az yemedik.Hatta bana en son nohut dürümünü okulun son gününde sabah erkenden kalkmýþtýk. Osman Altay ýsmarlamýþtý( Kulaklarý çýnlasýn) . Ýsmet inan telefonunu bilmiyorum.Ama Yusuf tan alýrsam size bildirirm. Murat demek ki Almaz izmirde öðretmen ha ? Çok çok selam söylersin bir zahmet.Birde Osaman haini o kadar aradým onu Ceyalnpýnarda kim varsa sorduk çiftlikten de.Aama bulamadým. Kýsmet burda bulmakmýþ çok selam söylersin bir de sor bakayým ona Kurt ismi nerden geliyor Aslýnda kurt deðildi ismi .Timsah tý .Onu da ben takmýþtým bir sor hele hatýrlar mý nerden çýktý?
Bu arada siz ne yapýyorsunuz Murat ? Osman dan haber bekliyorum . Görüþmek dileði ile..
Murat Senle Osman ýn resimleri varsa E mailime gönderin bir zahmet suratlaýnýz unuttuk ( eski yeni fark etmez :-)) ) .Merak etmeyin ben de gönderrim. Þimdiden teþekkür ederim. ( Not : Soy ismim deðiþtirdim haberiniz olsun
Email: canoglu84@hotmail.com.
hatib kardeþimi,timsah ismini senin verdiðini, ismin ise t.v ozaman yayýnlananan crocodile dundy isimli timsah dandi filminden gelmiþti. desem doðru cevab olurmu .belki osman bile unutmuþtur.haaa unutmadan bu forum sayesinde bi çok arkadaþtan haber aldým .valla çýð gibi büyüyeceðiz galiba.bu satýrlarý okuyan arkadaþlarýmýz,okumakla kalmasýn, yazýþalým.haberleþelim. belki nostaljik bir toplantý ile kurtlu fasulye yer,aðýz tadýna varýrýz.cemil bayrý,mehmet kiraz,ali özsoy ,mehmet ali dana,mehmet pehlivan,mikail çevik ,doðan çevik,reþit gören ,metin erol,,haþim,adem bal, daha sayayým mý.....
Gençler http://www.nizip.com/profile.php?do=editavatar linkinden kendi fotoðrafýnýzý yükleyebilirsiniz. Bu tanýnmanýz açýsýndan faydalý olacaktýr
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Murat iyi akþamlar...Cvp için teeþkür ederim.Ýþte böyel kardeþ hayat çabuk geçiyor.Çogumuzun belki br sürü çocuðu olmuþtur mesela benim) ..Yanlýz timsahý bilemedin.
)) Emaileme resimleriniz yollasanýz sevinirim bende yollarým.belkisuýratlarýmýz unutmuþsuz .
Osman dan haber bekliyorum . Görüþemk dileði ile...
Bütün arkadaþlarýma (pardon kardeþlerime) selamlar. 1983-1989 yýllarýnda pansiyonda kaldým. Yusuf Kenan Kýlboz. H.Ý.Taþýyýcý'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Baþýmýz sað olsun. Hani az dayaðýnýda yememiþtim.
Murat nasýlsýn? senden bir þey istemiþtik kardeþ))) ne yaptýn ?Cvp versen memnun olurum.Görüþmek dileði ile....
slm arkadaslar ben müslüm nizip lisesi pansiyonu 91 mezunu su an avrupada yasiyorum sizlerle görüsmek nasip olur insallah bu arada sayin okul müdürümüz i halil dasiyicinin vegfatina cok özüldüm allahtan rahmet diliyorumhaci murat.. ismet abi..ramazan abi sevgiler saygilar