Merhaba Ben 2006 Mezunuyum![]()
Merhaba Ben 2006 Mezunuyum![]()
merhaba arkadaþlar. gün geçtikçe bizim mezun arkadaþalarýmýz buraya yazmayý býraktý. artýk kimse yazmýyo!! neden ki bu ? Anlayamadým bi türlü.
bu arada yeni arkadaþlar hoþ geldiniz. ömrümüzün en güzel yýllarý lisede geçiyo bence. kýymetini bilin bu günlerin..
HERÞEYE RAÐMEN
ÞAFAK:153
BYE
nahsen þafak kaç az kalmýþtýr umarým bizim de askerýmýz var onunda bugun 94 günü kaldý ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
mrb arkadaþlar. ben i.halil çoban umarým unutulmamýþýzdýrya gerçi yaptýklarýmýzdan sonra unutulamayýzda belki aranýzda bazý vefasýzlar unutmuþ tur
neyse bende 2004 mezunuyum. arkadaþlar e mail adresim neu.bjk@hotmail.com allaha emanet olun.
slm arkadaþlar. 3 haftadýr çarþýya çýkamýyodum. ama þimdi buradayým.yeni gelen arkadaþlara hoþgeldiniz.
çoban hoþgeldin kardeþim. neden unutalým 2004 mezunlarýný. herkes aklýmýzda. o günlerin anýsý var.
saadet þafak geçmek bilmiyor ama herþeye raðmen 124.. 16 aðustosta tezkere alýyom. bu arada sizin asker izin kullanmamýþsa dahi bugün þafaðý minimum 104tür.
bu arada bir haber aldým bütün erkek arkadaþlarý ilgilendiren...
ocak 2009 da yürürlüðe girecek tsk kanununda yedk subaylýk ve kýsa dönem askerlik hakký kalkýyor. kýsadönem askerlik yapmak isteyen 4 yýllýk üniversite mezunu ve okuyan arkadaþlar 2009 dan itibaren uzun dönem askerlik yapacak. dün 321 devre kýsa dönem çavuþ adaylarý birliklerine teslim oldu. bu 321. devreden sonra 323 devre alýnacak. 321. ve 313. devre kýsa dönem askerlik yapacak. bu devrelerden sonra ise kýsa dönem ve yedek subaylýk tarihe karýþacak. ilgilenen arkadaþlarýn bilgisine!!!
neyse hepiniz Allaha emanet olun. byy
hobulduk kardeþim hoþbulduk nasýl gidiyor askerlik iyisindir inþallah neyse görüþürüz hepiniz k.i.b a.e .o
teþekkür ederim çoban kardeþ. çok þükür iyiyiz. neyse kib. byy
þafak:117
slm millet biz hep burdayýz hiç bir yerede kaybolmayýz...........
selam millet.. nasýlsýnýz? bakýyorumda artýk kimse yazmýyo buraya. neden acaba unutuldukmu???
þafak:96
talip kýlýç seni unutmak mümkün müü
sen benim ne kadar korkulur rüyam olsanda ama seni yinede severdik
hobbiy cokolatacýsý senii beni 3 derstende býraktýn ya
Ibrahim Hoçam önderliðinde Bir Gün Kuþtama Gidelim
Kilip Aklýnýza Geliyormu Gecen Yýl Yaptýðýmýz Bahcede
Memet Gümüþ Nahsan - Ve Kenan -þerif
Tam Neþelik Adamlarla Gidelimm
slm arkadaþlar. neden bizim 2004 mezunlarýndan ses soluk çýkmýyo. bu kadar çabuk mu? unutulduk. 89 gün kaldý herkese bunun hesabýný soracam.
þafak:89
çýlgýn þöför
arkadaþlar hepinizi cani yürekten kutlar baþarýlarýn dvamýný dilerim.ferit AÐRILI
[ý]mer Ibrahim Hocam Yazdýðýnýz Yazý çok Süper Olmuþ Büyle Yazýlar Yazdýðýnýz Için Teþekür Ederim Bütün Hocalarýmýn Elerinden öperim ;bütün Arkadaþlarada Selam özelikle 11\tm_c Deki Bütün öðrencilere.[/ý]