Sevgili Arkadaþlar Bir önerim Var.
Matbaada Nizip. Com üyesi,( Logosuyla Birlikte) Yazan þeffaf Yapýþkan çýkartma Yaptýralým Arabalarýmýzýn,iþyerlerimizin ön Camlarýna Yapýþtýralým Ne Dersiniz :d
Sevgili Arkadaþlar Bir önerim Var.
Matbaada Nizip. Com üyesi,( Logosuyla Birlikte) Yazan þeffaf Yapýþkan çýkartma Yaptýralým Arabalarýmýzýn,iþyerlerimizin ön Camlarýna Yapýþtýralým Ne Dersiniz :d
Sonradan Aklýma Geldi Hatta Kýrmýzý Beyaz Renkte Nizip Com Armalý þapkalar Yaptýralým. Topluca Yapýlan Toplantý, Faaliyet Gösteri Gibi Etkinliklerde Takarýz.
Aslýnda güzel bir fikir abicim.Mesala kalemler takvimler notpadlar falanda yapýlabilir.Esnaflarýn vs.kullanabileceði biþeler.Ama böyle biþe yapmak için finansal destek saðlamak lazým...
Mahmut abi önerin çok güzel ama bunlarý yapmak için tamamen DUYGUSAL olmamýz gerek.![]()
Burayý benimseyen her arkadaþýn arabasýnda var Mahmudum3 senedir bu uygulamayý yapýyoruz biz. Zamanýnda Ahmet Karadað abim yaptýrmýþtý bunlarý.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
benim arabamdakiler döküldü((((
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bende 3 tane var geldiðinide veririm Ramazan Bey
Hemþerilerimizin site için birþeyler yapma gayreti bizleri dahada bir motive ediyor. Zamanla bu istekler hayata geçirilecektir. Yeterki bizler birbirimize güvenelim. Bazen þu siyasi fikirlere yönelik yazýlar bizleri son derece rahatsýz ediyor. Gayemizin NÝZÝP tarihi geçmiþi ve geleceði olduðu unutuluyor. Þehir dýþýndaki hemþerilerimiz bizlerden bu tür hizmetleri beklerken bizlerde bazen farklý yönlere kayýyoruz. Ama buna dikkat etmemiz gerektiðine inanýyorum.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Dergiyle beraber daðýtýlabilecek logolar üzerinde düþünelim, grafiker üyelerimizden yardým isteyelim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Konu miksam1988 tarafýndan (29.05.08 Saat 08:19 ) deðiþtirilmiþtir.