Çok çok teþekkürler baþta dürümcü emmi olmak üzere gelenlere,yiyenlere.seyredenlere.Ýnanýn orada olmayý çok isterdim amma inþallah bir ay zaman ayýrýp gelmeyi düþünüyorum.Hele iboyu bir evlendirelim.Selamlar
Çok çok teþekkürler baþta dürümcü emmi olmak üzere gelenlere,yiyenlere.seyredenlere.Ýnanýn orada olmayý çok isterdim amma inþallah bir ay zaman ayýrýp gelmeyi düþünüyorum.Hele iboyu bir evlendirelim.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Güzel bir sabah oldu..Dürümcü Emmi'ye ve tüm çalýþanlarýna teþeþkkür ediyorum.
Burhan ATÝK Ensemble Festivals
DEÐERLÝ HEMÞERÝLERÝM NÝZÝP AKÇAKENT KÖYÜNDENÝM VE HALEN GÖREV GEREÐÝ YALOVADA ÝKAMET EDÝYORUM,BU ETKÝNLÝÐE AÝLEMLE BÝRLÝKTE KATILMAK ÝSTÝYORUM AMA NE ZAMAN VE NEREDE OLDUÐU HAKKINDA BÝLGÝM YOK MAÝL ADRESÝM ahmetozoglu@hotmail.com BÝLGÝ VERECEK ARKADAÞLAR ÝÇÝN ÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜRLER
Konu aozoglu tarafýndan (09.04.08 Saat 14:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Konu ve ayrýntýlarý
Ýstanbul'da Geleneksel Nizipliler Kahvaltýsý (1 2)
linkinde bulabilirsiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Derviþ,metal,mustafa kanal,fevzi çilkýz,mehmet abi sizleride en kýsa zamanda beklyoruz...
Gerçektende Mükemmel Bir Kahvaltý Olmuþa Benziyor.emegi Geçenlerden Allah Razý Olsun.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
ahmet bey , bursaya yolunuz düþerse beklerim,
ilker kayar 05323931528
siv_ilker@hotmail.com
inþallah bursa.danda misafir kabul ediyolardýr bizlerde katýlýrýz kardeþlerim gitmiþler anlata anlata pitiremediler çok güzel geçmiþ nasip olursa inþallah birgün bizlerde katýlýrýz