Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu tarafýndan organize edilen 16 Yaþ Altý grubu Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý karþýlaþmalarý dün sona erdi. 4 Nisan 2008 Cuma günü Nizip Kapalý Spor salonunda baþlayan Bayanlar ve Erkekler Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý karþýlaþmalarý dün final maçýyla sona erdi. Saat:10.30’da baþlayan karþýlaþmalarda üstünlüðünü koruyan Nizip Gençlik ve Spor Kulübü hem kýzlarda hem erkeklerde Türkiye Þampiyonasý oldu. Dün karþýlaþmalar sona ererken dereceye giren takýmlar ise ödüllendirildi. Kupa ve ödül törenine ise Gaziantep Milletvekili Mehmet SARI, Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf GÜNER, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi AKDOGAN, Cumhuriyet Baþsavcýsý Ercan KARAKUÞ, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir DURMUÞ, Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Engin ONUR, Ýl Genel Meclis Üyesi Galip ÝNAL, Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Baþkaný Barbaros TUZCUOGLU, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk YAKAR, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut KURT, Türkiye Çim Hokeyi Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Celal AKARCAY çok sayýda okul örgencileri ve örgenci velileri katýldý. Nizip Kapalý Spor salonunda dün sona eren karþýlaþmalarda Nizip’e çifte þampiyonluk kazandýran Nizip Gençlik ve Spor Kulübünün baþarýsý ilçemizde sevinçle karþýlandý. 16 yaþ altý grubu Salon Hokeyi karþýlaþmalarýnda sonuçlar þöyle oluþtu..
Kýzlarda en yüksek puaný alan Nizip Gençlik Spor Kulübü Türkiye þampiyonu olurken, Ýkinciliði Çankaya Belediye Spor Gençlik Spor Kulübü ve Üçüncülüðü Malatya Anadolu Ateþi Gençlik Spor Kulübü aldý. Erkeklerde yine en yüksek puaný Nizip Gençlik Spor Kulübü alarak Türkiye Þampiyonu Oldu. Osmaniye Odadik Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Konya Emniyet Gücü Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu. Kýzlarda Türkiye Þampiyonu olan Nizip Gençlik Spor Kulübü Kupa ve Madalyasý Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner ve Türkiye Çim Hokeyi Federasyon Baþkaný Barbaros Tuzcuoðlu tarafýndan Kupa ve Madalya verildi. Kýzlarda ikinci olan Çankaya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kupa ve Madalyasýný Cumhuriyet Baþsavcýsý Ercan Karakuþ ve Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ’tan aldý. Kýzlarda üçüncülük elde eden Malatya Anadolu Ateþi Gençlik ve Spor Kulübü’ne Kupa ve Madalyasýný ise Nizip Ýçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Engin Onur ve Çim Hokeyi Yönetim Kurulu Üyesi Celal Akarçay’dan aldý. Erkeklerde ise ikinci olan Osmaniye Odadik Gençlik Spor Kulübü Kupa ve Madalyasý Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan takdim edilirken üçüncü olan Konya Emniyet Gücü Gençlik Spor Kulübüne ise Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar tarafýndan Kupa ve Madalyasý verildi.
![]()