Geçmiþini hatýrlamak isteyen
Geçmiþini unutmayan,
ve böyle bir sýcak buluþmaya zemin hazýrlayan tüm hemþerilerimi yürekten kutluyorum.
Geçmiþini hatýrlamak isteyen
Geçmiþini unutmayan,
ve böyle bir sýcak buluþmaya zemin hazýrlayan tüm hemþerilerimi yürekten kutluyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Gerçekten de güzel bir kahvaltý oldu.Kendilerini ismen tadýnýdýým birçok sima ile bizzat tanýþma fýrsatý buldum.Prof.Dr.Uður Çevikbaþ,Prof.Nejdet yaþar,Prof.Dr.Zekariya Beyaz,Doç.Dr.Abdulkadir Tekin,Mustafa Çengiz,Mustafa Ezici ve Ebuzer Þalvarlý bunlardan bazýlarý..Dergimizin son sayýsýndan 250 adet daðýtma fýrsatý bulduk.Ýlk iki sayýsýndan da elimden kalanlarý isteyenlere vermeye çalýþtýk ama malesef fazla kalmadýðý için ilk sayýlarýmýzý alamayanlar da oldu.Yapmýþ olduðumuz kültürel çalýþmalara çok büyük destek gördük.Sözlü olarak bile takdir görmek bizleri son derece mutlu etti.Bu arada Rüstem Cankesen ve Oktay Cankesen'e,Kasapoðlu ve felsefe kardeþimize organizasyonda gösterdikleri yardýmlarýndan dolayý teþekkür ediyorum.Dürümcü Emmi yi de bu sosyal etkinlikten dolayý tebrik ediyorum.
www.tarhanharita.net
Arkadaþlar (DÜRÜMCÜ EMMÝ) amcam Mehmet Cankesen tarafýndan uzun zamandýr yapýlan geleneksel ''Nizip'liler kahvaltýsý''n da yine sevgili hemþehrilerimiz ve dostlarýmýz bir araya gelerek güzel bir kaynaþma örneði gösterilmiþtir.
Bu konuda yardýmlaþma ve dayanýþmaya önderlik eden ve hiç bir emeðini esirgemeyen Nizip sevdalýsý amcam Mehmet CANKESEN'e,kahvaltýya gelen gelen tüm abilerimize,ablalarýmýza,kardeþlerimize, sitemizin üyelerine ve gelemeyen tüm hemþehrilerimize CANKESEN ailesi olarak teþekkür ederim.
NOT:Bu ayki kahvaltýya gelemeyen hemþehrilerimizi önümüzdeki ayki kahvaltýya bekliyoruz.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Slm arkadaslar gercekten muhtesem bý pazar oldu yemege gelen mýsafýrler ve býzler ýcýn. Gelen mýsafýrler ýs yerýne sýgmadý yemegý yýyen mýsafýrlerý dýger sube agrýlamaya calýstýkký yený gelenlere yer acýlsýn dýye iþlh bundan sonraký kahvaltýmýz umýt edýyorumký dahada kalabalýk olacak gelen tum arkadaslara tesk..ler iþlh gelmýyenlerde bý sonraký toplantýmýza gelýrler
bu tür etkinlikler güzel ve samimidir. inanýyor ve ümit ediyorum ki bu tür ekip çalýþmalarý yakýn süreçte nizibimizi il olma coþkusuyla dahada çalýþkanlaþtýrýp ANKARADA ayak sesimizi duyurtur...
www.kayamat.net/web
matematiðin yenilikçi yüzü.....
gerçekten çok güzel geçmiþe benziyor, istanbul gibi bir þehirde niziplilerin bu þekilde bir arada olmasý son derece sevindirici...
tabiki burada en buyuk teþekkür ve tebrik dürümcü emmimize ve cankesen ailesine...Allah birlik ve beraberlikleri bozmasýn inþallah...nice kahvaltýlaraaa
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
gerçekten muhteþem bir kahvaltý oldu.kendimizi nizipte gibi hissettik dogrusu ayrýca çok samimi ve sýcak bir ortamdý ve bir çok dostlada sohbet etme imkaný bulduk müthiþ bir kalabalýk vardý.(Dürümcü emmide) sn.mehmet cankesen abimizlede ilk defa tanýþtýk gerçekten çok alçak gönüllü ve çok misafir perver, kendisine çok teþekkür ederiz.ayrýca bizi yanlýz býrakmayan kasapoglu, ramazan ,rüstem,oktay cankesen, abilerimizin hepsine çok teþekkür ederim.
Konu esera79 tarafýndan (06.04.08 Saat 21:47 ) deðiþtirilmiþtir.
rýca edýyorum nolur býrýlerý oraya gelenlerýn sadece cok tanýdýk sýmalarýn degýlde mumkunse herkesýn (olabýldýgýnce herkesýn)ýsmýný yazsýn lutfeenlutfeen.hatta bunu admýn abýmýz ustlenebýlýr ýnsaallah
e afiyet þeker olsun da herkese biz nolucuk gelemedik.)sýnavlar var bu ara yoksa ciddi ciddi ben de düþünmüþtüm inþallah gelecek aya nasip olursa düþünüyorum....