kulaga hos geliyor ama ins katýlým fazla olur. ali hoca basarýlarýn devamý dilerim
kulaga hos geliyor ama ins katýlým fazla olur. ali hoca basarýlarýn devamý dilerim
Tebrikler Ali Hocam çok Iyi Olmuþ.
Arkadaþlar derneðimize üye kayýtlarý baþlamýþtýr.üyelik için dilelçe+nüfüs cüz fot +1 adet fotðraf gereklidir.hiç bir ücret talep edilmemektedir.hazýr dilekçeleri dernek baþkanýmýz sefer kayar dan(hükümet konaðý karþýsý) veya okuldan benimle irtibata geçip alabailirsiniz.unutmayýn faaliyetleri yapabilmemiz için çok üyeye ihtiyacýmýz vardýr.arkadaþlarý duyarlý olmaya davet ediyorum.gördüðünüz mezun durumdaki arkadaþlarýda haberdar edelim
ali-kilic@msn.com
slm ali hocam cok güzel olmuþ üstümü düþen görevi yerine getirmeye hazýrým.
Herkesi üye olmya davet ederim, Birbirimize yardýmcý olmak dileðiyle Mustafa KALKAN
çok sevýndýrýcý haber bende üye olmak isterim.endüstri meslek lisesinden 1988 yýlýnda mezun oldum.ilçemize ve mezun olan arkadaþlara hayýrlý olur inþallah çetin tokdemir
Önce Ali beyi ve ekip arkadaþlarýný tebrik ediyorum.Ýnþallah en kýsa zamanda geniþ katýlýmlý bir mezunlar günü düzenlenir,Mezun ettiðimiz öðrencileri görme þansýný yakalarýz,tabii davet edilirsek,Tekrar tebrik ediyorum emegi geçenleri,Mezun olan yaklaþýk 3000 ögrenciyi üye olmaya davet ediyorum.....Ýsmail GÜRÜN
inþ. en kýsa zamanda bende uye olacagým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ali bey ben çetin tokdemir 1987 yýlý mezunuyum.sanrým kayýt olma olayý sorun olacak çünkü istanbul da ikamet ediyorum.görüþmek dilegiyle
Bizlerinde beklentisi 2008 yýlýnda mezunlar gününün düzenlenmesidir. Bizlerde emeði geçen deðerli öðretmenlerimizi görmekten mutluluk duyarýz. Bildiðim kadar görev süresinin büyük bir kýsmýný okulumuzda sürdürmüþ olan Ýsmail GÜRÜN hocamýzýn da aramýzda bulunmasý onur verir. Kendileri davet edilmeyipte kimler davet edilecek. Bize bu yerlere gelmemizde emeði geçen tüm öðretmenlerime teþekkür eder ellerinden öperim.
Mustafa YAYCI
Milli Emlak Uzmaný
Güzel oluþum.Teþekkür ediyorum emek harcayýp bir noktaya getirme gayretinde olanlara.
Dernek adýna güzel bir web sitesi oluþturulup üyelerin bu kanaldan iletiþime geçmeleri saðlanabilir.
Bu arada Ýsmail hocam sizi ziyarete gelemedim.Özür diliyorum.En kýsa sürede geleceðim.
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
Arkadaþlar çoðunuz mezunlar gecesinin yapýlmasýný istiyorsunuz.Gerek mezunlardan gereksede þu an son sýnýf öðrencilerimizden ciddiyetle konuya yaklaþan göremiyorum.þöyleki okul idaresine müracaat eden yoktur,þimdiye kadar okulumuzdaki yöneticilere neden böyle bir gece yapmadýnýz diyen de yok.Mezunlar gecesi isteðinin muhatabý okul idaresidir.Gelelim nizip.com un okulumuzla ilgili kýsýmlarýnda mezun olan öðrencilerimiz
devamlý olarak birlikte bir buluþma ayarlayalým deyip duruyordu ve bazý arkadaþlarýmýzda okulun eðitimkalitesini ve öðretmenleri eleþtiriyordu.Bu istekleri dikkate alarak NÝZÝP END MES LÝS MEZUNLARI DERNEÐÝ ni kurduk.Ama nasýl oluyorsa eleþtiri ,istekleri olan arkadaþlar da dahil olmak üzere üye olmak için uðraþan hiç kimse .gerek okulda,gereksede her fýrsat gördüðümüz öðrencilerimize duyurmamýza raðmen.Herkes birilerinin birþeyler yapmasýný ve ondan istifade etmek istiyor. Arkadaþlar birþeyler yapýlmasýný istiyorsanýz gelin beraber yapalým.SAYGILARIMLA ali kýlýç
Ali Hocam daha önceki mesajýmdada belirttiðim gibi dernek kültürü ne yazýk ki Anadolu insanýmýzda olmayan bir eksiklik.
Bunun için zaman ve özveri gerekmektedir.
Ben 2 yýldýr ilçemizin dernek yönetimi içinde baþkaný olarak da yönetim kurulu üyesi olarakda bulunduðum süreç içerisinde ayný sýkýntýlarý yaþadým yaþýyorum.
O yüzden öncelikle dernekçiliðin ve dernekleþmenin sivil toplum kuruluþlarý nezdinde bir eðitim camiasýnýn mezunlarýnýn oluþturacaðý etnik gücün varlýðýný benimsenmesi gerekmektedir.
Bunun için ilk adým olarak dernek adýna bir site ile baþlayýp derneðin genel kuruluþ amacýnýn ne olduðunu ne hizmetlerle devam edeceðini açýk açýk belirtmekte fayda görüyorum.
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
End.meslek lisesi mezunlarýnýn bir araya gelme haberi bile çok hoþ eski arkadaþlýklar dostluklar anýlarýn canlanmasý... Bu fikri sunan arkadaþa teþekkürü borç biliriz. Mezunlar gecesinin tarihi önceden belirtilirse iznimizi ona denk getirmeye çalýþýrýz yurt dýþýnda olanlar malumunuz butür etkinlik lerden haberdar olamýyoruz. tüm End.meslek lisesi mezunu arkadaþlara ve hocalarýmýza selamlar saygýlar.