Mahmuuutt toplu fotoðraflarý at.Napcaz Bursadaki iþyerini
![]()
Mahmuuutt toplu fotoðraflarý at.Napcaz Bursadaki iþyerini
![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
...................
Konu zeynel1982 tarafýndan (08.04.08 Saat 08:13 ) deðiþtirilmiþtir.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Mahmut kardeþ o lokantayý rahmetli dayýlarým Halil ve Uður CANKESEN iþletti,az çalýþmadým orada,gençliðimiz oralarda geçti,zaten senin araba ile olan foton týr parkýydý ve orayýda yine rahmetli Sait amcam iþletti bir ara.Ýnþallah bir gün karþýlaþýr o eski günleri yad ederiz.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Ýlk resimdeki tahta masa sandalyeler aldý götürdü beni..Eyvallah mahmut abi.
Hele masanýn üzerindeki papaz kaðýdý ve plastik yazbozla tebeþir Babamla(Manav DURDU), Nejat ÖÐÜT amcanýn neþe içinde birbirleriyle koçgil oyununu hatýrlattý.
Nejat amca þöyle iki parmaðýyla elini tükürükleyip yazbozu silmezmez mi? valla onlarý hatýrladým
Haaa, bide yazboza yazdýklarý yazýyý sorardým babama, meðerse arapça yazarlarmýþ.![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Yahu 1975 Yýlýna Ait Bir Okul Resmi Attýk Kimse Tanýdýk Bir Isim Yazmadý, Kimseyi Deþifre Etmek Gibi Bir Derdimiz Yok. üzerinize ölü Topraðýmý Serpildi Mübarekler. Bir Selam Verin Yeter Be.
Mahmut Kardeþ Ben De Bursa Orhangazi'deyim Bursa'da Nerede Yerinyolumuz Düþerse Bi çayýný Içmeye Geliriz
Mahmut ozamandan bu yana çok kilo almýþsýn, Bursa yemekleri yaramýþ sana![]()
Mayýs ayýnda Ýlker abimin düðünü var, gitmek için can atýyorum, kýsmet belki bir sürpriz yaparýz![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
cafer babanda amma yakýþýklýmýþ ha![]()
Mahmut kardeþ parktaki resim 1974 yýlýna ayit olmasý mümkün deðil sen hafýzaný bir yokla