devre adýn alimi þu sýnavda elenip giden sonra bizler beklerken ismi okunan A.özoglumu
selam mersin hüseyin yýldýran
devre adýn alimi þu sýnavda elenip giden sonra bizler beklerken ismi okunan A.özoglumu
selam mersin hüseyin yýldýran
nizipli emniyet mensuplarýný saysan sayfa sýgmaz sadece benim devre 98mezunlarý 110 kiþi teþkilatýn 100%10 antepli anteplilerin 100%45 nizipli her ilçede her karakolda þubelerde ortalma 2 kiþi var
saygýlar h.yýldýran
Merhaba arkadaþlar ben Bülent ALKURT 1995 AYDIN/NAZÝLLÝ mezunuyum. ANKARA'DA Cumhurbaþkanlýðýnda çalýþýyorum. Selamlar.
bülent sarýdað, hatýrlayamadýn mý beni, yazmamýþsýn benim adýmý
AKÝF(soyadýný unuttum)
Heralde benden bahsediyordur diye konuya giriyorum.
Eðer ben isem bahsettiðin, adýmý hatýrlamanda çok hoþuma gitti, saðol hemþerim.
Mehmet Akif GÜRSU,
sýrasýyla, Mersin ve Þýrnak Silopi ilçesinde görev yaptým, þu anda Adana Asayiþ Þube Müdürlüðü, Aranan Þahýslar (Ýnfaz) Büro Amirliðinde görevliyim.
92. Mezunuyum, tüm çömezlerime, üstdevrelerime ve Hemþerilerime sevgi ve saygýlarýmý sunuyorum.
Yarýþmacý arkadaþlara baþarýlar dilerim.![]()
Gurbete giden, memleketini özler, kýymetini anlar...
vay bee, birzaman bizden beraber müracaat eden bulamýydýk,
Benim zamanda 90 yýlýnda 4 kiþi müracaat ettiydik, caným kardaþlarým, þimdi herbiri bir yerde,
Casim Alkandaðý kardaþým ile Adana da yýz Allahtanki.
Hatta bana bir hemþerim "sen ne biçim Anteplisin, niye ticaret yapmadýnda polis oldun"
dediydi, Antepli diyince; kafasý çalýþan, ticaretten anlýyan diye bir imaj var demekki.
Çok polis çýkarmamýza sevindim hakkaten, dediðim gibi, polisliðe eskiden fazla raðbet yoktu
bizim memlekette.
Gurbete giden, memleketini özler, kýymetini anlar...
Ya Bekir abi kusura bakma o an aklýma gelmedi seni unuturmuyum hiç
Polis Teþkilatý'nýn kuruluþunun 163.yýlýný kutluyoruz. Cenabý Allah yar ve yardýmcýnýz olsun. Baþýmýzý rahat yastýða koyuyorsak siz ve sizin gibi vefakar güvenlik görevlilerimiz sayesindedir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
selam tüm polis mermuru arkadaþlarýn polis bayramýný kutlar baþarýlar dilerim
TÜM NÝZÝPLÝ POLÝS KARDEÞLERÝMÝN VE POLÝS TEÞKÝLATININ BAYRAMI MÜBAREK OLSUN
HALEN ÝSTANBUL GAZÝOSMANPAÞA DA GÖREV YAPIYORUM.muhtarým beni unutmuþsun üzüldüm.biz akraba degilmiyiz
Sevgili Nizipli Hpolis Hemserilerim Niçin Sesiniz Cýkmýyor Arada Bir Uðrayýn Bu Siteyede Yazýþalým Herkese Selamlar:d
mahmut abi ,
mehmet gündal bey þu an bursa yabancýlar þube müdürü,
bilgine,
benim biliklerim.
erdal kayar --- diyarbakýr emn.müdlüðü
süleyman kayar -- mersin-mut ilçe emn.müdlüðü,
mehmet tunç --- istanbul emn.müdlüðü (o þimdi asker)
mehmet gündal -- bursa yabancýlar þube müdürü,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Sevgili hemþerilerim
þimdi aldýðým bir habere göre bugun saat 14.00 te 24.06.2009 da
[sýze=3]emekli emniyet müdürümüz [/sýze]
[sýze=3]hüseyin gümüþ hakkýn rahmetine kavuþmuþtur[/sýze]
nazik beyefendi hemþeri canlýþý hoþ sohbet insaný tanýmanýn onunla istiþare ve bir arada olmanýn acýsýyla allah rahmet eylesin
suat sabuncu
suat sabuncu