Adfa27 yapýcý eleþtirin için teþekkür ederim. Bakýn isteyince nasýl kibarcaeleþtiri veya temenni mesajý atýlabiliyor. Eminim ilgili kurum mesajý dikkate alýp gerekli düzenlemeyi yapacaktýr.
Adfa27 yapýcý eleþtirin için teþekkür ederim. Bakýn isteyince nasýl kibarcaeleþtiri veya temenni mesajý atýlabiliyor. Eminim ilgili kurum mesajý dikkate alýp gerekli düzenlemeyi yapacaktýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sayýn ahmet karadað bilgiler doðrumu bide siz araþtýrýn. Malumunuz kardeþiniz imar müdürüdür ondan öðrenebilir bizi dahada aydýnlata bilirsiniz...
hem teyid etmiþ oluruz böylelikle... saygýlarýmla
Adfa 27 bende tþk ediyorum mesele hepimizin meselesi dile getirmeniz iyi oldu
Neo Dostum,
Doðrudur.Ýmar Müdürü kardeþimdir.Ama burada deðinmediðiniz bir konu vardýrki.Oda Karadeþim Ýmar Müdürü olduðundan beri Belediye Binasýna iki kez gitmiþ olmam ve Belediye ile ilgili konularda yorum yapmamaya çalýþmamdýr.
Bu nedenle kardeþimden öðrenmem prensiplerime aykýrýdýr.Bu konuda sizlere bilgi veremediðim için Özür dilerim.
Selamlar Saygýlar
alýntý:
"quote" ADFA27 demiþki:
arkadaþlar parklarý güzelleþtirmek yeni þeyler yapmak elbette güzel ve takdir edilmesi gereken þeylerdir
ancak bunlarý yaparken de lütfen genel olarak düþünmeliyiz
ben okan parkýndaki kaldýrýmlarý gördüm aðzým açýk kaldý
nedenmi
öncelikle bedensel engelli bir vatandaþýmýzý býrakýn yaþlý birisi o kaldýrýmý nasýl çýkacak
ben bir bedensel engelli olarak býrakýn kaldýrýmdan çýkmayý yapýlan veya yapýlacak olan rampalarý dahi çýkamýyorum
en azýndan park giriþlerindeki kaldýrýmlarýna düþük paralelde rampa yapýlmasý veya giriþin boþ býrakýlmasýndan yanayým.
giriþlerin ve rampalarýn bize uygun biçimde yapýlmasý umarým biz bedensel engellileri daha mutlu edecek ve daha fazla takdir toplanacaktýr.
bizler kadar yaþlý vatandaþlarýmýzý da mutlu edecektir.
ha bir de unutmadan yazmam gereken bir konu daha var
umumi tuvaletler
umumi tuvaletlerde de ayný sorun olduðu gibi eksik olan birþey daha var buralarda
engelliler için alafranga tuvalet yani klozetli tuvalet
bunlar biz engelliler için çok önemli sorunlar olup bu sorunlarýn çözümüne sayýn yetkilileri davet ediyorum.
saygýlar sunar iyi çalýþmalar dilerim
Bu eksikliðin farkýna geçte olsa vardýk. Leylek camisinin wc lerine bedensel özürlüler için ilave yaptýk. Bundan sonra yapacaðýmýz wc lere muhakkak bunlarý gözönünde bulundurarak yapacaðýz. Kaldýrýmlarda elimizden geldiði ölçüde bu konuyu gözardý etmiyoruz. Ama sizin farkedipte bizim gözümüzden kaçan yerler varsa lütfen bize bildirin.Ýnþaallah bundan sonra daha dikkatli oluruz. Seviyeli eleþtirinizden dolayý da ayrýca teþekkür ederim. SAYGILAR.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
sevgili orhaným yaklaþýmýn çok güzel taktirlerimi sunuyorum ayrýca nemrut resimleri için teþekkürler menzil resimleri var ve özel deðilse bekliyoruz selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Orhan Bey,
Açýklamalarýnýz için teþekkür ederim.Diðer konularda da cevaplarýnýzý bekliyoruz.
Selamlar Saygýlar
ULAAAAAAAAAA AHMEY HEÇ DEÐÝÞMEMÝÞSÝN .KÜÇÜKKENDE BÖYLEYDÝN. BAK BÝR KONU AÇTIN ORTALIÐI BÝRBÝRÝNE KATTIN GEL BAKIM BU KADARI KIRIK KALBÝ TAMÝR ET.... http://smilies.sofrayt.com/fsc/praying[/IMG] DUA ET ARKADAÞLARA .BUNLAR ÝYÝCE BÝRBÝRLERÝNÝ RENCÝDE EDÝYOR.BENCE BÝRLÝK OLMA ZAMANI GELDÝ.HEPÝMÝZ KARDEÞÝZ.KIRMAK NEDEN ANLAMADIM ÞAKAYA EVET AMA KÝÞÝLERÝ KIRMAYA HAYIR DÝYORUM.EN AZINDAN BUNDAN SONRA KÖTÜ SÖZLERE SON VERELÝM HERKES ÝÇÝN GEÇERLÝ BU LAFIM.... http://ivrindiihl.sitemynet.com/mynet_resimlerim/tevbeee[/IMG]
Edited by - Nizip72 on 7/25/2006 12:50:22 PM
yusuf bey ve diðer arkadaþlarýn karþýlýklý istekleri üzerine,aradaki soðukluðunda giderilmesi içinbirkaç mesajýn silinmesi uygun görülmüþtür. Ýlgili arkadaþlardan özür dileriz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
BEN YAZILARIN SILINMEMESI TARAFTARIYIM KI HERKESIN NE OLDUGU ORTAYA CIKSIN!...
KONUYLA ILGILI DUSUNCEMI TEKRARLIYORUM : "PARKLARIN ISLETMECILIKLE KISILERIN TASARRUFUNA BIRAKILMASINA KARSIYIM, AYRICA "ADFA27" HEMSEHRIMIN TALEBININ ONCEDEN GOZONUNE ALINMASI GEREKIRDI VE YINE AYRICA RESIMLERDEKI CALISMALARA BAKINCA HICBIR UYARI LEVHASI GORUNMEDIGI GIBI HERHANGI BI GUVENLIK ONLEMI DE ALINMAMIS, KIMIN ISCI KIMIN VATANDAS OLDUGU BILE BELLI DEGIL.... images/icons/icon_go_up[/IMG]
YOK YOK PARK ÇOK GÜZEL OLUYOR..
BÝDE RÝCAMIZ OLACAK ORHAN BEYDEN..
YA KARDEÞ BÝDE ÞÖYLE FISKIYELÝ BÝ HAVUZ OLSA NE GÜZEL OLURDU.. TAMAM YENÝ PARKTA ÞELALE VAR AMA OKAN PARKINA BÝDE GÜZEL HAVUZ YAKIÞIRDI YANÝ...
BÝDE ORDA ERKEK WC AÇIK KADIN WC KAPALI.. BEKÇÝ KARDEÞ YIKAMAKTAN ACÝZMÝÞ HERHALDE KAPALI TUTUYOR ORAYI.. ÝLGÝLENÝRSEN MEMNUN OLURUM..
SAYGILARIMLA
bu parkýn çalýþmalarý çok eksik bence,parkýn kahve bölümü yerle bir olmalý bence,burasý utanç verici,birde kaldýrýmlar çok yüksek
orhan bey,lütfen bunlarý baþkan ve imar müdürüne iletin.
park ta ki,pisliði temizleyin ne olur.............
alýntý:
"quote" SÝLVERMAN demiþki:
bu parkýn çalýþmalarý çok eksik bence,parkýn kahve bölümü yerle bir olmalý bence,burasý utanç verici,birde kaldýrýmlar çok yüksek
orhan bey,lütfen bunlarý baþkan ve imar müdürüne iletin.
park ta ki,pisliði temizleyin ne olur............. tek kelime ile BRAVOOOOOOOOOOO
Zatenyazýnýn temel konusu o parktaki kahve ve diðer binanýn yýkýlýp parkýn önünün açýlmasý ve Nizipin daha güzel bir görünüme kavuþmasýydý fakat konu nerelerden nereye geldi. ben de dahil bir çok arkadaþ, o parktaki kahve ve bitiþiðindeki binanýn yýkýlýp güzel bir aile ortamý içerecek parka dönüþtürülmesi taraftarýyým,
Üye arkadaþlar lütfen formun geri kalan kýsmýnda bu konudaki görüþlerinizi belirtirseniz sevinirim. belki de baþkanýmýz konunun ciddi olarak görüþüldüðünü bilirse neden bu fikirfaaliyete geçmesin ki...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
alýntý:
"quote" metal demiþki:
Zatenyazýnýn temel konusu o parktaki kahve ve diðer binanýn yýkýlýp parkýn önünün açýlmasý ve Nizipin daha güzel bir görünüme kavuþmasýydý fakat konu nerelerden nereye geldi. ben de dahil bir çok arkadaþ, o parktaki kahve ve bitiþiðindeki binanýn yýkýlýp güzel bir aile ortamý içerecek parka dönüþtürülmesi taraftarýyým,
Üye arkadaþlar lütfen formun geri kalan kýsmýnda bu konudaki görüþlerinizi belirtirseniz sevinirim. belki de baþkanýmýz konunun ciddi olarak görüþüldüðünü bilirse neden bu fikirfaaliyete geçmesin ki... iþte bu ,ya
Arkadaþlar Nizipimizin görünümü için çok önemli olan bu konuyu lütfen gündemden düþürmeyelim, sonuç olumlu veya olumsuz her neyse herkes fikir belirtmesi temennimdir...fakat lütfen konu dýþýna çýkýlmasýn..
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...