Amin kardeþim.Rabbim onun þefaatine erenlerden eylesin.Yalnýz resim küçük.Keþke biraz daha büyük olabilseydi...
Ne güzel dualar edilmiþ. Allahým öncelikle salih amel iþleyen kullarýndan eylesin. inþallah Rabbim o mübarek mekanlarý ziyaret etmeyi tüm müslamanlara nasip eyler..
arkadaþlar dualarýnýz için allah razý olsun fakat KABÝR HZ.MEVLANANIN KABRÝ PEYGAMBER EFENDÝMÝZÝN KABRÝ AÞAÐIDAKÝ RESÝMDEDÝR...
LÝNK OLARAKTA DAHA ÖNCE ATMIÞTIM
http://www.nizip.com/showthread.php?t=517
![]()
Bu resmin sol tarafýndaki ortasý delik büyük yuvarlak daire EFENDÝMÝZ'in Baþ hizasýný göstermektedir.Ortadaki daire Hz Ebubekir ve ondan sonraki yani sað taraftaki yuvarlak dairede Hz.Ömer'in Baþ hizalarýný göstermektedir.
http://www.nizip.com/showthread.php?t=11430
![]()
KONYA MEVLANA HAZRETLERÝNÝN KABRÝ ÞERÝFÝ
Esento aydinlattigin icin cok tesekkür ederim..
Sevgili esento Vermiþ olduðun bilgiler için teþekkürler. Suudi arabistan hükümeti resmi çekmeye izin vereceklerini tahmin etmiyordum. Nasýl çekmiþler diyordum. Paylaþýmýn için teþekkürler.....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Allah bize canlý canlý o kutsal yerleri görmeyi nasip etsin iþallah
Esentoya katýlýyorum.
![]()
Hz.Muhammed' (S.a.v)in kabri þerifleri soldaki halkanýn arkasýndadýr. sol taraftan yürüye yürüye heyecanla gelir ve tam o halkanýn önðnde durursunuz. 1 mt kadar önünüzde istirahat eden Hz.Peygamber A.vs. dýr. Temiz ve ihlas ile yaklaþtýnýzsa göz göze geldiðinizi hissedeceksiniz. Bu taraf kýbleye bakan tarafdýr ve mübarek yüzleri bu tarafa dönüktür. Belirli bir mesafeden, ayakta durup selamlarken, halkadan içeri bakýyorsanýz ....
Yan taraftaki halkadan bakýldýðýnýda Hz.Ebu Bekir R.a. ile karþýlaþýlýr, bir saðýndan bakýldýðýnda Hz.Ömer ile karþýlaþmak mümkündür. Bu mübareklerin üçüde arka arkaya istirahat etmekteler.
Hz. Aiþe annemiz Allah ondan razý olsun, efendimiz vefat edipde, yattýðý odanýn yattýðý yataðýnýn yerine defnedildiðinde, ayný odada kalmaya devam etmiþ. Babasý Ebu Bekir vefat edince onuda bu odaya defnetmiþler ve yine orada kalmaya devam etmiþ. Hz.Ömer de vefat edileceði sýrada oraya defnedilmek istemiþ ve vefatýndan sonra oraya defnetmiþler. O andan itibaren Hz.Aiþe annemiz yine odada kalmaya devam etmesine raðmen, araya bir perde çekmiþ. Cenabý Allah onlarýn þefaatlerine nail etsin bizleri Ýnþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sevgili dostlar,kutsal topraklardan henüz geldim.Esento kardeþimizin yayýnlamýþ olduðu resim,sevgili peygamberimizin ravza-i mutahharasýdýr.malumunuz oranýn resmini çekmek hiç de kolay deðil.Ancak ben bütün riskleri göze alarak yaklaþýk 1dk.20sn. süreyle bir video çektim.onu sizlerle paylaþmak istiyorum...Ayrýca baþka da güzel görüntüler var onlarý da peyder pey yayýnlarým inþallah.
[YOUTUBE]XpLYzGucNK4[/YOUTUBE]
Hocam Allah razý olsun sayenizde tekrar o manevi havayý teneffüs ettik
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hocam çok teþekkür ederim.Ayrýca hoþ geldiniz ve allah ziyaret ve ümrenizi kabul buyursun.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Rabbim cümlenizden razý olsun.sizlere de tekrarýný naib etsin inþallah