Konu Shark27 tarafýndan (28.03.08 Saat 21:23 ) deðiþtirilmiþtir.
.................................
Konu HOPDEDIKS tarafýndan (29.03.08 Saat 21:52 ) deðiþtirilmiþtir.
yine güzel bir güne neþeyle giriyorum, verilmiþ bu cevaba bakýyorumda gülmemek elde bile deðil. defalarca belirtmeme raðmen bir kaç üye arkaþdaþ, siyasi kimlikleri varmý onuda bilmiyorum ama ýsrarla beni kendilerine siyasi rakip görüyorlar. yukarýda olduðu gibi; rakiplerim el ayak öpmekten bahsediyormuþ ( bu arada rakibim belediye baþkaný) helal be bana neymiþim benyazdýðým bir kaç yorumla Belediye baþkanýna bile rakip olmuþum. demekki etkili þeyler dile getirmiþizki ha bire savunma psikolojisine giriyorlar. (tekrar yazýyorum Siyasi Hiç Bir Kimliðim yok ) Evet þimdi bir önceki yazdýðým yorumdaki sorularýma cevap ver. sonra ***** tavsiyelerde bulun, yok gece yarýsý yok sabah
![]()
Konu Shark27 tarafýndan (29.03.08 Saat 07:56 ) deðiþtirilmiþtir.
...................................
Konu yasmin tarafýndan (12.06.08 Saat 20:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Yasmin Haným Pardon Ama Bir Insanýn Kiþiliðini öðrenmek Için Onun ðöbeðini Kesmek Gerekmez Insan Larýn Kiþiliði O Nu Zaten Ele Veriyor Insanýn Kiþiliði Nasýl Olursa Yönetim þeklide öyle Olur. Sayýn Baþkanýmýzýn Kiþiliðini Soracak Olursanýz Allahýma Kitabýma Adam ðibi Adam Ben Kendimde þüphelenirim Ama Onda Kesinlikle þüphelenmem.benim ðörüþüme Hýrsýz Bir Insaný Baþa Getirir Sen çalar çýrpar.zannetmeki Insanlar Biþey Bilmiyorlar þimdiye Kadar Aðýzlarý Sütten Yanmýþ Artýk Yoðurdu üflüyorlar.
Durmak Yok Yola Devam.
[sýze=3]..........................[/sýze]
Konu HOPDEDIKS tarafýndan (29.03.08 Saat 21:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Suskunluðum asaletimdendir, her lafa verecek cevabým vardýr ama ilk önce bakarým laf diye sonrada söyeleyene bakarým adam mý diye!
............................
Konu yasmin tarafýndan (12.06.08 Saat 20:58 ) deðiþtirilmiþtir.
yasmin kardeþim sen üzülme, onlar da bi bakima haklý cünki bu þekilde yaparak karakterlerini yansýtýyorlar fazla bir þey beklememiz hata. O kadar rahatsýz bir duruma gelmiþlerki her fýrsatta nefretlerini dýþa vuruyorlar. zaten yazmýþ olduðu son cevapla ne kadar aciz bir durumda olduðunu göstermiþ oldu. ben sadece aciyorum onaa..
Ne cevap verelim efendiler neyle suçluyorsunuz da onu izah edelim afaki ve sokakta yapýlan dedikodular gibi mesnetsiz ve boþ laflar. Tamamen kiþiliðe saldýrý. Benden olmayan öteki mantýðýyla. Adam gibi yazýn gerekirse baþkan cevap versin.
Evet açýk bir iddia ve açýk bir kimlik bekliyoruz ki muhatap bulalým. Unutmayýn burayý sadece siz okumuyorsunuz baþta belediye yetkilileri ve eminim ki emniyet ve savcýlýk da takip ediyordur. Haydi kulaktan duyma veya mesnetsiz iftiralarla deðil aklý baþýnda þeylerle yazýn da hesabýný heryerde verelim.
Desene yakýnda Ergenekon Soruþturmasýna bizi de dahil edecekler![]()
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK