Nizip'imizin Saygý deðer ÝnsanLarýndan Hacý Fevzi ÇÝLKIZ amcamýz vefat Etmiþtir. Kendisine Allahtan Rahmet. AcýLý ailesine Cenabý Mevladan Sabýrlar diliyorum.
Nizip'imizin Saygý deðer ÝnsanLarýndan Hacý Fevzi ÇÝLKIZ amcamýz vefat Etmiþtir. Kendisine Allahtan Rahmet. AcýLý ailesine Cenabý Mevladan Sabýrlar diliyorum.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Allah rahmet eylesin.muhterem bir insaaný kaybettik.Nur içinde yatsýn.Geride kalanlarýna sabr-ý cemiller diliyorum.Özellikle fevzi kardeþime.zira vefat eden amcamýz,sitemizin deðerli üyesi,fevzi çilkýz kardeþimizin dedesi.
ALLAH RAHMET ETSÝN. NÝZÝB'ÝMÝZÝN DEÐERLÝ ÞAHSÝYETÝYDÝ.
ONURLU KÝÞÝLÝÐÝNDEN ÇOK ÞEYLER ÖÐRENDÝÐÝM ÖRNEK BÝR ÝNSANDI. MEKANIN CENNET OLSUN FEVZÝ AMCA
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Allah Rahmet eylesin.Mekani cennet olur ins.
Fevzi arkadasimiza ve ailesine Allahdan sabir diliyorum
Konu gurbet tarafýndan (29.03.08 Saat 10:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýým......Vallaha þaþkýna döndüm daha yeni haberim oldu....Bütün sevenlerinin baþý saðolsun.Çok deðerli ve sevilen birisiydi dayým...Seni çok seviyoruz...
allah rahmet eylesýn kalanlarýn sabrýný arttýrsýn
Fevzi çilkýz kardeþime mutlaka ulaþmam lazým.Teli bende yok arýyamýorm..Yardým edebilcek biri varmý?lütfeeeen...
Baþýnýz saðolsun hüseyin FEVZÝ TELÝ.....0-544- 569 95 63
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
tþk ederim.Derviþ abi çok saolasýn...Sayende kardeþime ulaþabildim...Allah razý olsun....Ah derviþ abi ahhh hacý fevzi dayým hep beni ismail die çaðýrýrdý babamý çok severdi...O yüzden dayýma karsý büyük sevgi ve saygý beslemiþimdir.Çok temiz çok iyi niyetli bi kiþilikdi dayým....þimdi çok üzüldüm...Sevenlerde kavusuo bir bir...hiç aklýma gelmezdi böyle olacaðý..
lisaný çok temiz bir insandý.allah rahmet eylesin mekaný cennet olur inþallah acýlý ailesinin ve tüm niziplilerin baþý sag olsun
allah rahmet eylesin.fevzi basýn saolsun kardesim ...daha dün gördügüm kiþi bugün vefat etti...üç günlük dünya iþte ...
allah rahmet etsýn
allah rahnet eylesin
Emailinizi güncelleyin