Eskiden Beri Gelen Bir Cümle ''has Yarpaðý Yere Düþünce'' Iþler Düþermiþ. Bununla Ilgili Bir Aný Veya Bir Anektod Olan Bizlere Açýklama Yapar Mý. þu Anda Bulunan Iþsizlik Durumun Bununla Alakasý Var Mý??
Eskiden Beri Gelen Bir Cümle ''has Yarpaðý Yere Düþünce'' Iþler Düþermiþ. Bununla Ilgili Bir Aný Veya Bir Anektod Olan Bizlere Açýklama Yapar Mý. þu Anda Bulunan Iþsizlik Durumun Bununla Alakasý Var Mý??
SIKINTI YARATMA...!
Demekki yok, çünkü bu mantýkla herhalde daha has yapraðý yere düþmedi.
iþler has yapragýna kaldýysa ..............
Konu yasmin tarafýndan (12.06.08 Saat 21:03 ) deðiþtirilmiþtir.
Yaw bu lark27 abi kim ? Her yere siyaset bulaþtýrýyoKonuya baksana abicim has yani maruldan bahsediyo..Eeee dimi yani...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ekonomi þuan içler acýsý. bu duruma dayanma süresini en fazla 30 nisan derim. hal böyle iken çoðu insan evine alcaðý ekmeðin parasýný inanýn kazanamayan var. ben HAS YAPRAÐI YERE DÜÞTÜ MÜ diye sorarken insanlarý durumun vahimliði konusunda dikkatini çekmek istedim
SIKINTI YARATMA...!
evet kabul ediyorum iþler kötü ancak suçu hükümette aramak biraz *****. bu þartlarda hangimiz ufak tefek tedbir alýyoruz
1-su sýkýntýsý var suyu idareli kullanýyormuyuz.
2-para sýkýntýsý var sigara içenler sigarayý kola içenler kolayý býrakýyor mu?(örnekleri çoðaltabiliriz)
3-arabaya binmesekte bugün yürüsek diyen var mý?(kýsa mesafeler için)
4-osmanlý zamanýndaki gibi sabah namazýný kýlýp iþyerini açan kaç kiþi var
5-sabahýn en bereketli saatinde fosur fosur yatarak bereket olmasýný bekleyemeyiz piyasada bir bereketsizlik var bu hepimizin sorunu...
bu sene bir sýkýntý söz konusu onun için tedbirinizi önceden alýn suyu idareli kullanýn,bir ayakkabý ile idare edin,gömlek sayýsýný çoðaltmaya gerek yok, azýcýkta kivi veya avakado yemeyin,sigarayý býrakýn, kola içmeyin, iþyerine ve çarþýya bankaya yürüyerek gidin vs. vs. ve en önemlisi yeyin için ama israf etmeyin. israf, sadece çöpe atmak deðil çok yemek te israftýr. son biþey daha þükretmesini bilin...
kimse üstüne alýnmasýn ben kendi nefsime söylüyorum hakkýnýzý helal ediniz...
bizler vatandaþlar olarak üzerimize düþen görevleri ne kadar yapabiliyoruz sorgulamamýz gerek. size bir çok konuda destek veriyorum mustafa bey ama þuda bir gerçek ülkeyi idare edenlerin aðýzlarýndan çýkacak küçük bir olumsuzluk ise ne yazýkki ülkemizde agýr ekonomik krizlere yol açýyor. burda hükümeti suçlamak hiç bir þeyin çözümü deðil ama gerçekten güçlü bir ekonomik politaka üreten bir yönetime ihtiyacýmýz var günü kurtarmak deðil geleceðe güvenle bakabileceðimiz bir ekonomik yapýnýn olmasý gerek. bence güzelim yurdumuzda bu potansiyel var. inþallah bu sýkýntýlý günler en kýsa zamanda aþýlýr..
MUSTAFA BÝLÝCÝ arkadaþýmýzýn yaptýðý yorum gerçekten çok güzel ve kimseye konuþma hakký býrakmadý ewet en mantýklý açýklama bence bu kendisine çok teþekkür ederim inþallah insanlarýmýz hiç deðilse yorumu okuyanlarartýk biraz daha düþünceli davranýp hiç deðilse sabah namazýndan sonra uyumaz çünkü rýzýk daðýtýldýðý zaman olarak bilinen vakkitte uyursak rýzkýmýz da daralýr arkadaþlar allah hepinizden razý olsun
biz borsadan oynamasak dolar almasak euro almasak belki o krizlerde olmaz. helal kazanmaya çalýþmamýz lazým...
Zamanýnda adamýn biri vardý þimdi rahmete muhtaç,kafasýna anayasa kitapçýðýný attýlar ekonomide krizler oldu þimdi iktidarda olan bir partiyi kapatmaya çalýþýyorlar ufak tafak çalkantýlar oluyor ama büyük krizler yok.
Zaten küresel bir kriz var olacak o kadar.(Bu arada ben de devlet memuruyum yani tuzum çokta kuru deðil)