ilçemýzde bulunan osmanlý parký güzel hoþ iyi yapýlmýþ..yapanlarýn düþünenenlerýn elýne saðlýk..koþu parkurur eksýgý olmasýna ragmen oda güzel...ama spor aletlerý ýstýyýk....antep teký parkt var..nizipte de olsun....
ilçemýzde bulunan osmanlý parký güzel hoþ iyi yapýlmýþ..yapanlarýn düþünenenlerýn elýne saðlýk..koþu parkurur eksýgý olmasýna ragmen oda güzel...ama spor aletlerý ýstýyýk....antep teký parkt var..nizipte de olsun....
Bu uygulama aþaðý yukarý bir yýldýr var Bursa'daki parklara da yaptýlar,emekliler ve ev hanýmlarý gidiyorlar.
Nizip'tekilerin neyi eksik onlarda spor yapsýnlar.(Yanlýz parka gidip spor yaptýktan sonra kabule gidip kýsýr, pasta v.s þeyler yemek yok ona göre)
ya osmanlý parkýnda cocuklarýmýzý oynatacak yer bulamýyoruz kalabalýktan daha kaldýký spor aletlerý nýzýbýn daha katetmesý gereken cooooooooooook yol var.........
koþu parkurunun yanlarýnda yer cok çimler baya bý alaný kaplýyor...çýmler kaldýrýlýrsa bý yerde oraya yapýlabilir.
osman lý parkýnýn yapýmýnda emeði geçen vekilinden baþkanýna müdürlerinden iþçilerine herkesten allah razý olsun spor aletlerinin olmasý elbette bizlerin menfaatinedir ama ailelerin rahatsýz olmasýný göz ardý etmmek lazým. spor çalýþmasý için daha uygun yerlerin olmasý hiçde fena olmaz ilðinizdeN dolayý teþekür eder saygýlarýmý sunarým KARTAL YUVASI.
Arkadasim iki adim otede kapali spor salonu var. Parka spor aleti koyup ne yapacan?
Öylesine aham þaham spor aletleri deðilde, parkurda yürüyüþ ve koþu içinde her turda bir yapýlan barfiks, mekik ve þýnav aletleri konulmasýnda fayda var. Zaten parkurun belirli bölümleri halka þeklinde yapýldýðýndan sýrf onun için boþ býrakýlmýþ ama þuanda boþ duruyor.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
hadi baþkaným bu iþede bi el atýn lütfen. baþta ben olmak üzere kiþiliðinizden, ekibinizden ve hizmetlerinizden herkes memnun. özellikle sabahlarý koþu yapan insan sayýsý gün geçtikce artýyor. saygýlar
Demek ki ben Nizip'e dönersem sabahlarý yürüyüþ yapýp kilo vereceðim yerde var bu süper oldu(tabi Nizip'e döndükten sonra yemek yemekten fýrsat bulursam)
Mahmut Abi Sende Çok Yiyin yaw Konuþmaya nasýl Fýrsat Buluyorsun(Saka tabý) Güzel olur Suan bir çok ilimizde ilçemizde var hem bizim Nizibimiz bir çoktan ilden büyük vede gelismiþ bunun fazlasýyla olmasý gerekir spor salonu diyorsunda o salonu millet senin gözünle görmüyor... yapýlsýn güzel olacak. Saygýlar
Evet bencede iyi olur,hoþ sadece hafta sonlarý Nizipteyim ama olsun![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
huzi gelmiþ bu konuya ama konuyu daðýtmamýþ...hayret......kýyamet alameti...dünyanýn sonu gelýyor arkadaþlar...
Sayýn baþkanýmýz yetkýlý arkadaslara talýmat verdi. Spor aletlerý tamam.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
aman aman orhan abi tþk ler...inþallah en yakýn zamanda kullanmaya baþlarýz....