mematinin elinde býçak olmasý lazým.. ben öle hatýrlýorum. o ölemez abi yha.. polat kadar onunda faný war.. sitesini çökertmiþler zaten memati ölmesin die. kampanya bile çýkarmýþlar.. bence ölemez..
El-mecalisü bi'l-emaneti ...
memati kurtuluyor. herkes oldu zannedecek polat dahil ama bolumun sonunda memati piyasaya cikacak...
Email geçersiz
Hadi caniim senin susman lazim ölenine yüz bölüm oldu neredeyse
Memati ye bi þi olmasýn adam daha yeni sevdalandý
bi gün görsün...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
memati ölürse filmin tadý kaçar filmin yönetmeni eðer zeki ise mematinin ölümüne müsaade etmez çünkü filmin tadýný ðetiriyor.nasýl bir tesbih ipini kesersen taneleri daðýlýr memati tesbihin halkasýndan biridir.mematiyi polat kolay kolay feda etmez ama iskenderin anasý aðlayacak.polat onu yaþadýðýna piþman edecek.
Fevzican Sen Kafaný Hiç Boþa Yorma Bu Konuyu Bitmiþ Say.o Kahraman Kahramanlara Biþey Olmaz Be ðülüm.ama Bulut ölecek ðibime Geliy.çünkü Muro Bu Konu üzerinde çok Aðýrlýk Veriyor.muroyuda Iþbirlikçi Adamý Hain Beto Vuracak Galiba.
bencede fevzi kardeþim memati ölmeyecek gibi geliyor banada,hakan nasýl abdülheyin elinden kaçmasýný becerdiyce bence mematide kurtulmuþtur,o akkýllý adam biþey olmaz, ustasýna bakýn ustasý kimo ölürse filmin tadý kalmaz çünkü bana göre ikinci baþrol......
Valla bence de ölmesin o ölürse dizideki sevgiliside çýkar, o zaman da ben çok üzülürüm
ARKADAÞLAR FÝKÝR YÜRÜTELÝM ÞÝMDÝK
POLAT MEMATÝ ÝLE KONUÞTU VE HELALLEÞTÝ DEMÝ!
ÖZETTE DUVARDA KAN GÖSTERÝYORDU
MEMATÝ YA YARALANACAK
ÝSKENDER BÜYÜK MEMATÝYÝ KULLANIP POLAT'tan YA KIRMIZI KÝTABI ÝSTEYECEK
YA DA ÝHTÝYARLAR MECLÝSÝ POLAT'TAN ÖNCE MEMATÝ'yi KURTARACAK
BAÞKA BÝ SEÇECEK ÝSE O DA MANTIKLI GELMÝYO GÝBÝ
MEMATÝ'nin ELÝNDE BICAK VARSAYALIM ÝPÝ KESÝP HAKANIN ELÝNDEN SÝLAHI ALIP HERKESÝ ÖLDÜRECEKKKKK
hele yarýn olsun hayýr olsun OZAMAN ÖÐRENÝRÝKKKKK
buyuk gun geldi cattý. çakýr 'ýn sag kolu) mematiye ne olacagýný bugun ogrenecegiz
Email geçersiz
ben bu diziye hic bakmadim amaaaaa bugün arkadaslar la iddaya girdik 2 kilo baklavasina
memti ölecekmi, ölmicek mi diye
bugün bakacamilk olacaka