merhaba hocam aslýnda çook güzel bir konu açmýssýn ama bence ilk önce sehirimizde her sokakta ve caddede gereken çöp kutularý olsun da geri dönüþüm kutularý sonra hallolur diye düþünüyorum...
merhaba hocam aslýnda çook güzel bir konu açmýssýn ama bence ilk önce sehirimizde her sokakta ve caddede gereken çöp kutularý olsun da geri dönüþüm kutularý sonra hallolur diye düþünüyorum...
sayýn kardeþlerim
geri dönüþüm ile ilðili yazýnýzý okudum . gittim temizlik iþleri müdürlüðüne bir çay içtim
müdür bey sordum bu konuyu.
saðolsun en ince detayýna kadar anlattý
bu konuda sy belediye baþkaným . maðarcýk yolu üzerinde 150 bin metre kare üzerinde geri dönüþümlü çöp ayrýþtýrmalý istasyon kuruluyormuþ þu an proje aþamasý bitmiþ ihale aþamasýna gelmiþ bulunmaktadýr.
herkese sayðýlar
sn. mustafa biliciye bu güzel paylaþým için teþekkür ediyorum...
Toplum olarak israfýn önüne geçecek yöntemler bulmamýz ve uygulamamýz gerekiyor.
Bilindiði gibi kaynaklarýmýz hýzla tükenmektedir..Mevcut kaynaklarýda doðru ve yerinde kullanmamýz gerkiyor.
Geri dönüþüm kutularý eðer gerçekten geri dönüþümü saðlayacaksa, Çok faydalý bir giriþim olur.
Ancak, geri dönüþümü saðlamayacak sadece göstermelik amaçlý olursa, o da israftan öteye gitmez..sevgiler...