nizipte basýn taraf tutuyormu bu yýllardýr dikkatimi çeken bi konu deðerli nizip.com üyelerini bu konu hakkýnda düþünlerini almak istiyorum
nizipte basýn taraf tutuyormu bu yýllardýr dikkatimi çeken bi konu deðerli nizip.com üyelerini bu konu hakkýnda düþünlerini almak istiyorum
Nizipte basýnmý var![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Nizipte basýn Olmazmý. Ulusal medya patronu Aydýn DOGAN' ýn Nizip versiyonu var hemde. Nizipteki görsel ve yazýlý basýnýn neredeyse tamamýna yakýný birileri tarafýndan satýn alýnmýþ ve kendi doðrultularýnda haber yaptýrýyor. her ne kadar bu medya tarafýndan gerçekler gizlenmeye çalýþýlsa da halkýmýz Ýlçemizde geliþen olaylarý yakýndan takip ediyor ve bilgi sahibi oluyor.
Not: yinede bir kac cesur kalem tehditlere ve baskýlara ragmen bildiklerini vatandaþla paylasmaya çalýþýyor..
Konu Shark27 tarafýndan (24.03.08 Saat 08:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Ana o ne yav ne Aydýn DOÐANI üfffff.
Nizipte kalemler satýlmýþ yanlýþ haberler yapýlýyormuþ, tabi biz ilçe dýþýnda olduðumuz için bunlara vakýf deðiliz.
Sevgili Peerless sen ne diyorsun bu iþe kardeþim.
Sanýrým beni yanlýþ anladýnýz 1. si nizipte kalemler satýlmýýþ ve yanlýþ haberler yapýlýyor demedim. benim dikkat çekmek istediðim nokta birileri tüm yazýlý ve görsel medya araçlarýný satýn alarak kendi doðrultularýnda kullanýyor. tüm ulusal kanallarda bile çýkan yöremizi ve ilçemizi çok yakýndan ilgilendiren haberler bile bu medya kurumlarýnýn sahipleri tarafýndan yayýnlanmýyor. aksini iddia eden herkese ispat edebilirim. saygýlarýmlaaa
............................
Konu yasmin tarafýndan (12.06.08 Saat 21:13 ) deðiþtirilmiþtir.
kimsenin bir yerlere saldýrdýðý yok da benim anlamadýðým sen neden sýkýntýlýsýn herþeye cevap vermek zorunda kalýyorsun. nedir seni bu kadar rahatsýz eden. varsa yazadýklarýmda yalan tartýþalým ayrýca gazeteci falanda degilim... bu ilçede yaþayan duyarlý bir vatandaþým
Yani ben, (Nizip'teki görsel ve yazýlý basýnýn neredeyse tamamýna yakýný birileri tarafýndan satýn alýnmýþ ve kendi doðrultularýnda haber yaptýrýyor) lafýný yüksek müsadelerinizle nasýl anlayacaktým. Tabiki kalemler satýlmýþ diye anlayacaktým.
satýn alýnma derken mal edinme anlamýnda yani gerçek anlamýnda kullanyorum nizipte yayin yapan yerel tv ve bir çok gazetenin sahipleri ayný kiþiler. birilerine para vererek onlarý istedikleri gibi kulllanýyorlar demiyorum, kalemler satýlmýþta demedim. ama siz yanlýþ anlamak icin caba gösteriyorsaniz oda sizin takdiriniz.
þark heralde ....... bahsediyor? bu günlerde birileri ....... matbaa makinasý almýþ diyorlar?
yalan haber yapsýnlar diye matbaa makinesi bile alýyorlar. sonrada allah adamýyýz diye ortada gezenleride bil ve bunlarýda yazýlarýnda dile getirki bizde tarafsýz olduðunu bilelim!
Þimdi ikinizde nickle yazýyor ve kiþilerin ismini telaffuz ediyorsunuz, sonrada gelecekte olmasý ihtimali üzerine olacak gibi biriniz anlatýyor.
Bahsettiðiniz Kim olursa olsun bu Allah'dan revamý ? Gelecek zamanlý dedikoduya ne derler ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254