Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (03.04.08 Saat 07:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
hayýrlý uðurlu olsun, daha nice sayýlara...
hayýrlý olsun sponsor olanlara bizlerde teþekkür ederiz...
Emeði geçen bütün zevata,ama özellikle de Ramazan abimize olaðanüstü gayretlerinden ötürü gönülden teþekkürler...Nice yeni sayýlara...
Sevgili Tarhan'a Sonsuz Teþekkürler Ve Diðerlerinede
Inþaallah 3. Sayýyý Da Bursa'ya Bekliyoruz
Dergimiz Nizip baþta olmak üzere Ankara,Ýstanbul,Ýzmir,Bursa ve Almanya'ya daðýtýmý yapýlacaktýr.Nizip dýþýnda yaþayan hemþlerilerimize dergimiz bedelsiz fakat kargo masrafý karþý ödemeli olarak kargo hizmetini de yapýyoruz.Buradan adres vermeleri halinde tüm istek sahiplerine dergi ulaþtýrýlacaktýr.Dergimiz yeteri miktarda mevcuttur.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Emeði geçen herkese teþekkür ederim. Diðer sayýlarda olduðu gibi Ýzmir'de bulunup da dergiyi edinmek isteyenler benimle irtibata geçebilirler.
bireysel emekli, sadece üye...
HayýrLý Olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Vallahi Dergimizin üçüncü Sayýsý çýktý Biz Hala Birinci Sayýyý Bile Alamadýk Istanbuldayýz Nasýl Temin Ederiz Diye Sorduk Bir Türlü Cevap Alamadýk Yardým Edende Olmadý Eyvallah
Þimdi ve gelecekte Nizip için kaynak olabilecek bu yayýnlarda emeði geçenlerin ellerine saðlýk
Mehmet bey, derginin tüm sayýlarýný Oktay Cankesen'den temin edebilirsiniz. Kendisi bir Nizip sevdalýsý olup, derginin çýkmasýnda ki en büyük pay sahibidir. En dar zamanlarýnda bile derginin tüm masrafýný üstleniyor ve ancak bu sayede dergiyi bastýrabiliyoruz. Sonradan destekleyenler oldukça kendisine tekrar aktarýyoruz. Yeri gelmiþken kendisine ve Ramazan Tarhan beye özverili çalýþmalarýndan dolayý teþekkür ederim. Bu dostlar gibi daha onlarca arkadaþýn amatör fakat gayretli çalýþmalarý olmasa, bu eserler ortaya konulamazmýþ, bunu her geçen gün daha iyi anlýyorum. Huzurunuzda tüm destekcilerimize teþekkür ediyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hayýrLý uðurLu olsun yeni sayýmýz
hayýrlý ugurlu olsun dergide emeði gecen herkese tþk ederiz
Baþta Tarhan kardeþimiz olmak üzere tüm emegi geçene ayrý ayrý teþekkür.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM