Nizip Ticaret Odasý'nýn yüksek düzeyde vergi verenler plaket törenine Gülsen Akpek'in konuþmasý damgasýný vurdu. Gelirler vergisi ikincisi olan noter Gülsen Akpek, yýllardýr halk arasýnda söylenen gazetelerde sýk sýk yazýlanlarý Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Akif Ekici, Hasan Özdemir, Gaziantep Sanayi Odasý Baþkaný Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret odasý Baþkaný Mehmet Aslan'ýn da hazýr bulunduðu ödül töreninde Gaziantep'in Nizip'e taþra gözüyle baktýðýný söylemesi Niziplilerden büyük alkýþ ve takdir aldý.
Gülsen Akpek Nizip'e bakýlmadýðýný, kadýnlara yönelik hiçbir çalýþma olmadýðýný belirterek kadýn giriþimci Aynur Bektaþ'ýn Nizip'e gelerek bir kadýn zirvesi yapmasýný Gaziantep Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Aslan'dan özellikle istiyorum dedi. Akpek; "Plaketi noter olmam hesabýyla alýyorum. Ama pek hoþnut deðilim. Hep sayýn diye hitap ettiklerimizin önünde Nizip'e taþra gözüyle bakmamalarýný istiyorum"dedi. Nizip ve Niziplileri ön plana çýkaran ve Gaziantep'in Nizip'e bakýþýný Gaziantepli yöneticilerin önünde bir bir anlatan Gülsen Akpek, ödül töreninin en çok konuþulan, alkýþlanan ve takdir alan kiþisi oldu. HABER: www.nizipdenge.com
![]()