selam millet..esra seni tanýyoruz yaf..herkesi tekrar buraya bekliyorum..geçen seneki formmumuzu tekrrar yakalayalým hadi arkadaþalr hep beraber nizip.com a..
selam millet..esra seni tanýyoruz yaf..herkesi tekrar buraya bekliyorum..geçen seneki formmumuzu tekrrar yakalayalým hadi arkadaþalr hep beraber nizip.com a..
Herkese Slm Unutulmadiðima Sevindim Valla hepinizi özlemiþtim sana katýlýyorum burayý boþ býrakmayalým arkadaþlar
Konu ESRA NUR tarafýndan (23.02.08 Saat 16:50 ) deðiþtirilmiþtir.
RABBÝM SEN BÝZÝ KENDÝNE DOST SEÇÝNCEYE KADAR YAÞAT VE AÞKINLA YANDIÐIMIZ BÝR ANDAAA CANIMIZI ALKÝ ÖLÜM AÞKIMIZIN ADI OLSUN
sen özyurt tan deðilsin galiba zaten
RABBÝM SEN BÝZÝ KENDÝNE DOST SEÇÝNCEYE KADAR YAÞAT VE AÞKINLA YANDIÐIMIZ BÝR ANDAAA CANIMIZI ALKÝ ÖLÜM AÞKIMIZIN ADI OLSUN
esracým caným görüþemiyoruz bi türlü arayamýyorum seni kusura bakma.bütün arkadaþlara selamlar.davut kardeþ senin amcaoðlu ibrahim yani kuyumcuydu heralde.selam söyle bizlerden o da sevdiðimiz bi arkadaþýmýzdý
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
bu arada ibrahim kaya herkesin adýný söyleyip selam vermiþsin bizim ne günahýmýz var yahu.neyse bize de selam verdiðini varsayarak; aleykümselam
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
Herkese Slm Arkadaþlar Fatma Evet Caným Görüþemiyoruz Ya Bende Iþte çalýþýyom Ya Senle Görüþsek Eeeeee Tekrar Ne Zaman Geliyosun Burya![]()
Konu ESRA NUR tarafýndan (01.03.08 Saat 15:49 ) deðiþtirilmiþtir.
slm arkadaþlar ben de yeni katýldým bende özyurttandým bi aralar ama þimdi deilim herkese merhaba)
iii günler özyurt lisesinin ilk mezunlarý,herkese bol bol selam
herkese selam lar ben geldim korkulu rüyanýz çengi naciye uður nerelrdesin bi kayboldun pir kayboldun neyse varlýðýnda yokluðunda bir arkadaþýmsýnýf ortamýný interaktif ortama taþýyayým dedim neyse özellikle özyurt lisesinin ilk mezunlarý muhattabým olursa sevinirim by
Herkese Slm Arkadaþlar Hilal Caným Nasýlsýn Ya Ben Esra Haýrlarmýsýn Bilmiyom Hoþgeldiiiiiiiiiiii
wahshe haným kýzýmýz hosgeldin sefalar getirtin ozyurt sayfamýza...
Email geçersiz
ooooooooo kimleir görüyoruz bakayýmm..wahþiii nerelerdesin gýzzzz allah cezaný vermeye..biz 1 buçuk senedir buradayýz sen yeni gelisin..:d..ama geç oldu temiz oldu..hoþgeldin aramýza..sen geldin inþ özyurt lisesi bölümü tekrar hareketlenir..çünkü çoktan beri kimseler yok burada.. arkadaþlar herkesi bekliyoruz..görüþmerk üzere kendinize ii bakýn..:d