yolun cadenýn acýlmasýna karþý degilim...ama..barý sayýsý her gecen gun azalan sehýr içinde agaclarýn baska yere dýkýlmesý fýkrý pek akýllara gelmemiþ sanýrým..![]()
yolun cadenýn acýlmasýna karþý degilim...ama..barý sayýsý her gecen gun azalan sehýr içinde agaclarýn baska yere dýkýlmesý fýkrý pek akýllara gelmemiþ sanýrým..![]()
sanamý teþekkür edeceðiz? Tabiki belediye baþkanýna edeceðiz. sen yap sanada dua edelim. sen anlamýyorsun. boþuna yýrtýnma. senin neslin yok oluyorucuz siyasetin miladý doldu
![]()
Herþey NÝZÝP Ýçin...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Arkadaþlar Orhan Beyin Burada Yaptýgý Biz Nizip Dýþýndaki Niziplileri Bilgilendirme Olduguna Inanýyorum Sag Olsun Nizipte Olmasakta Nizipte Neler Olup Bittigini Bu Sayede ögrenmiþ Oluyoruz Bu Na Reklam Degilde Biz Nizip Dýþýndakilere Bilgilendirme Diyelim Ayrýca Reklamda Olsada Yapýlan Hizmet Nizip E Dir Her þey Daha Guzel Bir Nizip Icin Emegi Gecenlerden Allah Razý Olsun
Agaçlar Içinseçogunlugun Menfaati Için Birkac Agacýn Telafisi Mumkundur
Bu tür polemiklere pek katýlmam ama görüyorum ki belediye görevlisi arkadaþým Orhan ÇELÝK eleþtirilere pek açýk deðil! Þimdi eleþtiri olmazsa icracý makam iyi yada kötü yada eksik yapýp yapmayacaðýný nasýl anlayacak!Herþeyi ben bilirim mantýðýyla hareket etmek,gafletin hafif boyutlu olanýdýr!Tabiki eleþtiri olacak,unutulmamalý ;icra makamýnda olupta kaale almamak küçük insanlarýn iþidir!Elim deðmiþken bir kaç cümlede belediye ve çalýþmalarý için söyleyim,Hacý fevzi ve ekibi görsel olarak nizip'e çok þey kattý,ama aldýðýmýz duyumlar ve þahit olduðumuz olaylar katýlanlarýn çok fazlasýnýn kaybedildiði yönünde!Sadece þunu söylerim;Kefenin cebi yok dostlar,hakikaten yok,ALLAH cümlemize bunun idrakine eriþme yaþamýmýza tatbik etmeyi nasip etsin. AMÝN
ASALET SONRADAN EDÝNÝLEMeZ.
sence fanatiklik bence doðrular..beni ne kadar önemsedigin yazmýþ olduðun cevabýn içeriginde zaten gizli bunu cevabý yazarken icinde bulundugun ruh halinden anlayabiliyorum..kasma kendini rahat, ol empati yap
caným ha birde bir kenarda dur yapýlanlarý seyret, size göre deðil bu iþler. yok caným sýkýlýr diyorsanda bir sandýk yaptýr git belediyenin önünde ayakkabý boya. sakýn beni yanlýþ anlama seni düþümdüðümden böyle diyorum. bu benim içinde gecerli
![]()
gerçekten bu yorumu yazarken bir düþünsen ne kadar zavallý durumda olduðunu sende anlayacaksýn..... þimdi kendini avutmayý býrak.. size yazdýklarým epey derin izler býrakmýþki saldýrgan bir tavýr sergiliyorsunuz. belli ki yazmiþ olduðum yorumlar sizi etkiliyor ve ne derecede sýkýntýlý oldugunuzu acçýða çýkartýyor. þimdi sen git hocan yazsýn bana hos ikinizde aynýsýnýz ya neysee.
Bu tartýþma bundan sonra fayda getirmeyecek görünüyor. Ýkili tartýþmaya devam etmemenizi ümit ediyorum. Nicklerle yazan ve muhtemelen birbirini tanýyan mümtaz insanlarsýnýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben gayet rahatým þark köþesi kardeþim, sen saldýrmaya baþladýn!
inanki senin yazdýðýn yorumlar *****lýkdan ibaret deðil. býrak insanlar güzel bir þey yapmýþ bunu kamuoyuna göstersinler.belki sende bir ustasýndýr, imal ettiðin malý camekanamý korsun yoksa depodamý saklarsýn? yapýlan icraatlar seni rahatsýz ediyorsa okuma? kimse benim hocam deðil bunuda bil, ona göre yaz bana. herkesi senin gibi sahiplimi sanýyorsun? seviyene iniyor; SAHÝBÝN GELSÝN deyip, adminin hatrýna bir kenara çekiliyorum.
bizi çekemediler halat koptu![]()
bi dakka arkadaþlar....orhan abi sana seslenýyorumm..o kadar masraf yapýlmýþ...o caným agaclara kýyýlmýþ..pekiii bu yola neden 200gram asfalt dökulmedi.....cagýl dökulmuþ...ve neden kaldýrým yokkkkk.....arabalardan taþ fýrlýyor....ne zaman yapýlacak....kaldýrým taþý veya asfalt mý yok.....???? cevap ver orhan abi cezalýsýn....kac agaç kesýlmýþse 3 katý agac dikecek sin....nizip.com uyse býrýsý doga dostudur...sana ceza......3 katý agac dýkecek sýn...dýktýgýn agaclarýn resým lerýný cek sýteye yukle görecegýizz....
Bende nesilden nesile aktaracagýmkýzým ilk konuþmaya baþladýgýnda bunu anlatacagým. Hergün anlatacagýmki unutmasýn
oda çoçuklarýna anlatsýn
![]()
SHARK27 isimli arkadaþým;amaç anti NÝZÝP yada anti NÝZÝP Belediyesi bloðu oluþturmak olmamalý ancak Nizip ve Niziplilerin aleyhinde yada Nizip'imize zarar verme söz konusu olursa tabiki bloklaþacaðýz!Þimdi, belediye baþkanýný biz seçtik,o insanda çalýþma arkadaþlarýný seçti,bize de düþen hizmet noktasýnda eleþtirmek yada takdir etmek!Yalnýzca þehrimizi yönetmekle yükümlü arkadaþlara sesleniyorum;ALLAH'tan korkun!Kimsenin hakkýný yemeyin ve yedirmeyin!Partizanlýk yapmayýn;müslümanlar kardeþtir.Kimseye zulmetmeyin ki zulme uðramayasýnýz!
Son olarak Nizip ufak yer hala,en ufak þeyler bile gizli kalamýyor,duyuyoruz,duymasakta biliyoruz.
Ýnsanlar yüzünüze kolay konuþmaz(ben konuþurum o ayrý)arkanýzdan küfrettirmeyiniz!
kolay gelsin...
ASALET SONRADAN EDÝNÝLEMeZ.