Valla fatih abi huzeyfeye 50 kere dedim fatih abi yutmaz bunlarý diye,
yokyutar dedi, biz de peki öyleyse dedik gönderdik,sonrasý malum
Valla fatih abi huzeyfeye 50 kere dedim fatih abi yutmaz bunlarý diye,
yokyutar dedi, biz de peki öyleyse dedik gönderdik,sonrasý malum
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
sevgili kardeþim Huzeyfenin aklý taþbaþdaki yedi kýzlarda o önce bir taneyi bulsun sonra siteye gelsin burasý bekarlar b kulubü deðil
haksýzmýyým huzeyfeyede sanada diðer kardeþlerede selam olsun
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fsoyarik abim,güzel abim,caným abim metal sadece seni kandýrmak için o resimleri atmýþ ve benide suçuna ortak etmiþ,iyimi....? Haaaaa bu arada bekarlýðýmý baþýma kalkacaðýnýza,beni baþgöz ediverseniz ya,büyüðüm diilmisiniz... Dimi yaniiiiiiiiiii.....?.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
aman Ha Fatih Abi Sakýn Aklýndan Bile Geçirme Baþ Göz Etmeyi Neme Lazým Bu Defada Evleneceði Zavallýyý çatlatýr Bu.
eve özel Bir Oda Yapar Oradan Hanýmýna Elma Dersem çýk Armut Dersem çýkma Diye
biz Bir Tanesinden Baþ Edemezken Bide Düþünsene Nizip Sokaklarýnda
bir Sürü Mavi Mavi Bebeler , Bu Mavý Babamýnmavýsidiye Aðlayan Bebeleri Düþünnnnnnnnnnnn.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Dostlar,
Konu Yayýnavýndan nereye doðru gidiyor fardýndasýnýzdýr mutlaka...
Selamlar Saygýlar
Ahmet abi haklýsýn konu farklý yöne gidiyorda, þimdiye kadar Fatih abiye rakip çýkmadý bizde napalým konuyu kaynatmaya çalýþýyoruz... Yoksa palavralarýmýz ortaya çýkýyor, hem sürekli balýklarý konuþunca konu monotonlaþýyor be abi...
Ama ayrýca bükemediðimiz bileðide öpmesini biliriz, helal sana fatih abi uzat bileðini öpecem :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Nizp 72 abimedeeeee maaaaaaþaaaaaaalllaaaaaaahhhhh.... Söylediðide gerçek olur inþaaalllaaaaaaah.....
ESTAÐFÝRULLAH SDEVGÝLÝ METAL KARDEÞÝM BÝZ HEPÝNÝZÝN ELLERÝNDEN ÖPERÝZ SEVGÝLÝ HUZEYFE BAÞKA BÝR ÝNTÝHAR YOLU SEÇ KENDÝNE YAZIK ETME GÝT KENDÝNÝ KAYALI GÖLEKTEN AÞAGI AT
yOK ABÝ BEN ÝLLA EVLENECEÐÝM DÝYORSAN BARAJA GÝDER EN AZ O BALIK GÝBÝ YAKALAR SÝTEYE RESMÝNÝ ATAR BÝZEDE HAVAYI BASARSAN BÝZDE GEREÐÝNÝ YAPARIZ
bALIK RESMÝ GÖRELÝM BALIK
Balýk yakalamasýný bilmem,ama pilavýn ortasýna kaþýðý saplamayý bilirim,ben bilirimde annem anlamak istemiyor...
Dostlar,
Bu durumda bana ancak;
Fatih Beye : rastgele...
Huzeyfeyede : Allah yardýmcýn olsun demekten baþka diyecel bir þey kalmýyor.
Selamlar Saygýlar.
Allah razý olsun abicim....
herne kadar bizim yayýndan küçükdede þapka çýkartýk abi selamlar
Fatih abi az önce malum þahýsla telefonla konuþtuk. O resim birecik sitesinden alýntýdýr. Haberiniz ola![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
anlaþýldý demek okul yýllarýndada kopyacýydý bu malum þahýs bak onu nasýl bombalayacaðým sevgili orhaným teþekkürler. selamlar