Deðerli Bir Hayýrsever.allah Yardýmlarýný Arttýrsýn.
Deðerli Bir Hayýrsever.allah Yardýmlarýný Arttýrsýn.
böyle degerli hayýrsever iþadamýný nizip olarakta manen ödüllendirmeliyiz bilmiyorum belki verilmiþtir ama nizipte birsemte veya caddaye ismi verilebilinir
1-Efendim sizi sizin aðzýnýzdan öðrenci arkadaþlarýmýza tanýtabilir misiniz?
“Ben Maruf MARUFOÐLU.Asýl mesleðim Avukatlýk,ama çiftçilikle uðraþýyorum.”
2-Bizim okula anne ve babanýzýn isimlerini niçin layýk buldunuz?
“Babamýn saðlýðýnda düþünülmüþtü.Anne ve babam vefat etti.Okul bittikten sonra ben anne ve babamýn isimlerini verdim.”
3-Bilal Saide Marufoðlu Ýlköðretim Okulu sizin yaptýrdýðýnýz ilk okul.Bundan sonra da bir çok kurumu ilçemize kazandýrdýnýz.Sizi,insanlara faydalý olma duygusuna iten nedir?
“Tabiî ki insanlýk duyusu ve insan sevgisi.Veren elin alan elden daha üstün olduðunu düþünüyorum.”
4-Geçmiþte atalarýmýz bir çok vakýf ve hayýr kurumu kurarak problemlerimizi çözdüklerini biliyoruz.Son zamanlarda bu iþleri yapan insan sayýsý azaldý.Sizce sebebi nedir?
“Ýnsanlar artýk farklý yönlere yöneldiler.Dünyevi meraklar ve zevkler arttý.Bu yüzden hayýr iþleri ile uðraþmýyorlar.”
5-Nizip’teki öðrencilerden beklentileriniz nelerdir?
“Bütün öðrencilerin derslerine çalýþmalarýný,baþarýlý olmalarýný istiyorum.Verdiðimiz emekler boþa gitmemeli.”
6-Öðrencilerden,okuldan,öðretmenlerden beklentileriniz nelerdir?
“Maddiyat kýsmýný düþünmeksizin çalýþmanýz,kendinizi geliþtirmeniz,iyi öðrenciler yetiþtirmeniz.”
7-Hobileriniz nelerdir? Odanýzda at resimleri var.
“Atlara merakým var.Hayvanlarý çok seviyorum.Kökenimiz Yörüklüðe dayanýyor. Hayvanlarla, özellikle atlarla ilgilenmeyi seviyorum.”
8-Öðrencilerimiz,okulumuzu yaptýran hayýrseveri yakýndan görmek istiyor.Sizi aramýzda ne zaman göreceðiz?
“Uygun bir zaman belirlerseniz gelmek isterim.”
9-Sizin ilk göz aðrýnýz olan Bilal Saide Marufoðlu Ýlköðretim Okulu’nu yine kanatlarýnýzýn altýna alacak mýsýnýz?
“Siz kendi imkanlarýnýz ölçüsünde ihtiyaçlarýnýzý gidermeye çalýþýn.Ben de elimden geleni yapmaya çalýþýrým.”
10-Bizlere zaman ayýrdýðýnýz için teþekkür ederiz.Ýyi günler.
“Ýyi günler
Bilal Saide Marufoðlu Ý.Ö.O öðretmenlerinden:
Çiðdem Kaplan& Hatice Yaþar ve Mehmet Aydoðdu öðretmenlerimize teþekkürlerimi sunarým.
Konu kadir söðüt tarafýndan (27.04.08 Saat 18:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Daha öncede yaptýðmýz bir röportaj vardý....
Av.Maruf Marufoðlu röportajý
evet avukattý ama avukatlýk yapmýyormuþ çifçilikt yapýyormuþ resimleri birazda atýcam
http://http://www.nizip.com/gallery/...imageuser=8556
gerekli fotoðraflar galerimde bulunmaktadýr
![]()
Gaziantep’e verilecek 2 üstün hizmet ödülünden biri Nizip’li Hayırsever Avukat Mehmet Maruf Marufoglu’nun. TBMM Nizip’li Maruf Marufoglu ve Gaziantep’li Ali Özcan Alevli’ye Üstün Hizmet Ödülü verecek. TBMM Başkanlık Divanı, Meclis Başkanı Köksal Toptan Başkanlığında toplandı. Toplantıda Divan 71 Kurum ve Kişiye Üstün Hizmet Ödülü verilmesini kararlaştırdı. Üstün Hizmet Ödülü alacak kişiler arasında Nizip’ten Mehmet Maruf Marufoglu ve Gaziantep’ten Ali Özcan Alevli bulunuyor.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Hayýrlý olsun Hemþerimiz Madalyayý Almýþtýr...
Maruf MARUFOÐLU Beyle görüþmüþtüm. Gerçekten çok deðerli ve saygýdeðer bir insandýr. Kendisini kutluyor ve hayýrlarýnýn devamýný diliyorum.
Tanýþmak isterdim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
evet arkadaþlar belkide çoðunuz benim kadar tanýmazsýnýz bunlar sizin bildikleriniz birde bilmediðiniz hayýrlarý vardýr bir çok insan yanýnda çalýþýyor geçim saðlýyor ben þu anda devlet memuruyum üç çocuk babasýyým benim bu yere gelmemde okuma liseye kadar okuma giderlerimi bu insan karþýladý bütün dualarýmda onada gönderme yapýyorum Allah emeklerini zai etmez inþallah saygýlar.
marufoðlu ailesin eðitim yapmýþ olduðu yatýrýmlarý herkes tarafýnfdan takdirle karþýlanýyor bundan sonraki yatýrýlarýda eðitime desk olacaðý sanýyorum yaptýðý yapacaðý bütün eðitimler için kendisine teþekür ederim.
Gerek eðitim alanýnda gerekse diðer alanlarda yapmýþ olduðu hayýrlar için teþekkür ederimm
dünyada ne þan nede þöhret insaný kurtarýr insaný kurtaracak olan insanýn arkasýndan iyi bir insandýr denmesi kurtaracaktýr
selametle