Geniþ perspektiften bakýnca þark27 adlý üyenin belediye hizmetlerine olan düþmanlýðýný gördüm. Haa bir de tahammülsüzlüðünü gördüm. Kim olduðunuzu ve ne amacla yazdýðýnýzý biliyorum. O yüzden çokta önemsemiyorum.
Geniþ perspektiften bakýnca þark27 adlý üyenin belediye hizmetlerine olan düþmanlýðýný gördüm. Haa bir de tahammülsüzlüðünü gördüm. Kim olduðunuzu ve ne amacla yazdýðýnýzý biliyorum. O yüzden çokta önemsemiyorum.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
1. Orhan Çelik beni ne kadar önemsedigin yazmýþ olduðun cevabýn içeriginde zaten gizli bunu cevabý yazarken icinde bulundugun ruh halinden anlayabiliyorum..neyse..2. Belediye hizmetlerine düþmanlýðým yok tahammülsüzlügüm asla yok.. burda anlayamadigim gayet normal yapilmasi gereken hizmetlerin bile abartýlarak anlatýlmasýdýr. 3- kim olduðum yada amacým konusuna gelince.. soruyorum, siyasetle iç içe olan biri olarak her görüþün, karþýt görüþü olabilecegini, eleþtirenler olabilecegini belkide en iyi bilenlerden biri olmanýza ragmen neden kimlik sorgulama, önemsememe yada gormezden gelme psikolojisine girdiniz. herkes yapýlanlarý beðenmek zorunda deðildir. beðendiremezsinizde bunda yadýrganacak bir durum söz konusu degil benim geniþ perspektiften bak dedigim nokta burasý.. simdi kýsa bir süre düþün empati yap...
Siz hizmet noktasýnda yapýlan bir yanlýþý eleþtirmiyorsunuz,yapýlan güzel bir hizmetin sergilenmesinden rahatsýz olmuþsunuz. Burada birþeylerin abartýldýðý yok,aylýk yapýlan hizmetleri duyuruyoruz,ne var bunda ? Ýlçe dýþýnda yaþayan vatandaþlarýmýz görüp hasret gideriyor. Hem rahatsýz oluyorsanýz,haspele aþý ve benzeri konularýmýzda var,gidin onlara yorum yazýn. Empati konusuna gelince; sizin perspektifinizle bakmakmý ? Allah korusun![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Beni yanlýþ anlamak için elinizden gelen tüm gayreti gösteriyorsunuz.. yinede anlatmaya çalýþayým. yapýlan hiç bir hizmetten rahatsýz degilim olmamda çünkü yapýlan herþey bizim ilçemize yapýlýyor belki benim bu satýrlarý yazmam bile bir katký saðlayacak kimbilir bana inat bir hizmet daha yaparsýnýz![]()
abartmak konusuna gelince gönül isterdiki yapýlan bu hizmetler yurtdýþý ve þehir dýþýndaki yaþayan Nizipli abilerimiz ablalarýmýz ve kardeþlerimizle siyasi propoganda halini almadan paylaþýlsýn. Bunun bu þekilde yayýnlanmasý sizce etik olabilir ama benim anlayýþýma ters ve ben bu görüþümüde bir örnek verek açýklamýþtým diger yorumlarýmda... aklýma gelmiþken rahatsýz olan ben degilim sizsiniz. istedigim tüm forumlarda yorum yaparým hatta sizin kücümsediginiz konularada bile...
Empati yapmaktan bile korktuguna göre acayip çikmazlardasin üstat..... Anladin sen onu![]()
orhan bey bilgilendirdiðiniz için teþekkür ederim. Ýnanýn oranýn kapalý bir cadde olduðunu daha yeni öðrendim. Belediye Baþkaný Hacý Fevzi AKDOÐANa teþekkürlerimizi sunar yaptýðý hizmetlerin devamýný dileriz. Ben sizden öðrendim Çocuðumda benden Öðrenecek, oda arkadaþlarýna ve insallah torunuma söyleyecek. Ayrýca Çocuðuma buranýn 2005 yýlýnda kapalý olduðunu,BELEDÝYE BAÞKANI HACI FEVZÝ AKDOÐAN sayesinde yeniden hizmete geçtiðinide BASTIRA BASTIRA Anlatacaðým. Sizden bir ricam olacak, lütfen parklarýmýzýn ve camilerimizin eski ve yeni resimlerini karþýlýklý olarak yüklerseniz baþka bir konuya, arþiv yapýp çevremdeki insanlara göstermek istiyorum. Halka hizmet hakka hizmet......
Bu yorumu yazarken inanýn yüzümden tebessüm ve gülücükler eksilmedi.Wayy beee ne hizmet ama.. hemde gelecek nesillere bile akatarýlacakmýþ.. neymiþ Belediye Baþkanýmýz bir yol açmýþþ.. ( hala kamulaþtýrma bedelleri bile verilmedi)
bu kadar abartý ve komedi bir arada olamaz... sýrf bu yüzden yazmaya devam edecegimm
Sence komedi bence hizmet. istediðin tarafa çekebilirsin, art niyetli olduðun yazýlarýndan belli oluyor zaten. pencere meselesi anadýn sen Onu![]()
Orhan abi resimler için tþkler. bu sokaðýn açýlmasýnýn çok yararlý olduðunu inanýyorum. imkan olsada hemen yaný baþýndaki evde yýkýlsa cadde tam anlamýyla açýlmýþ olurdu. kavþak kýsmýnda bir sakatlýk var. dönüþlerde ister istemez þerit ihlali oluyor ve karþý karþýya gelen iki araç için. hele bide bu motorsiklet ise; kazadan kýl payý kurtarýlýyor.
SIKINTI YARATMA...!
nizibimize emegi gecen bütün herkese tþk allah onlardan razý olsun
Nesilden nesile aktarýlcak hizmet tebriklerr![]()
arkadaþým siz neden anlamak istemiyorsunuz daha açýk nasýl anlatabilirim. ben böyle bir çalýþma yapýlmadý demiyorum bir kere daha kamulaþtýrmasý bile bitmedi ya neyse. Anlatmak istediðim bir Belediyenin bu tür çalýþmalar yapmasý çok normal. orantýsýz þekilde abartýlarak nesilden nesile aktarýlacak bir hizmetmiþ gibi gösteriemesi ve belediye baþkanýna övgüler düzülmesi komedi.. anladýnmý þimdi yoksa bir daha anlatayýmmý![]()
Her þey Nizip Için![]()
Ben kimim..?
arkadaþlar iyi hoþta....ordaký canýmmm aðaçlar ne oldu bunu soran oldumu hiç....?
Caddenin acýlmasý ýcýn birkac agacý feda etmek zorunda kaldýk.
Ben kimim..?