bnde 2005te mezun oldum cumhuriyetten
bnde 2005te mezun oldum cumhuriyetten
oooo hoþ geldin erol. nasýlsýn kardeþ..
arkadaþlar çarþambaya nizipteyim..
HERÞEYE RAÐMEN
ÞAFAK:173
hoþ bulduk nahsen. iyiyim ya kardeþ.askerlik yakýþmýþ ama.
teþekkür ederim erol. nerelerdesin? ben þu an nizipteyim.
bi gün toplanýp biraz takýlalým. sedal,zeki,müslüm,izzet,mehmet,hep buradalar.
herþeye raðmen
171
ok olur görüþelim size ulaþmaya çalýþacam...iyi olur.
slm arkadaþlar. þu an elimde olan bir kaç fotoyu sizinle paylaþmak istedim. lise son sýnýfýn 2 döneminde arkadaþlarla baya bi foto çekilmiþtik...
tabi kankam sað olsun hepsini bir inat uðruna itilaf etti.
bende bugün öss kitaplarýmý karýþtýrýrken bi kaç foto buldum ve paylaþmak istedim..
GEÇEN GÜNLERÝN HATRINA....
FOTODAKÝ ARKADAÞLAR:
YUSUF,MUSTAFA,MEHMET,HASAN,HALÝL,GÜLTEKÝN,ABDULLAH VE BEN...
bu fotoðrafta sol taraftan ikinci kiþiyi tanýyorum hasan dý galiba adý hasan abi dderdik ona napýyo acaba þimdi belki bený tanýmaz bile vay be çok güzel oluyo böyle fotolarý koymak eski günleri hatýrlýyoruz aranýzda onu tanýyan varsa selamlarýmý iletin arkadaþlar
hasan þu an bi olaydan dolayý nizip cezaevinde tutuklu.
çok üzüldük hasana ama Elimizden Allah kurtarsýn demekten baþka biþi gelmiyo
lisemizin web sitesi: www.nizipcumhuriyetlisesi.k12.tr lisemizi daha yakýndan tekip etmek için ve ziyaretçi defterine yazmak için linke týklayýn.
2001 yýlýnda açýlan okulumuz sadece iki sýnýfý ve 60 öðrecisi vardý.
biz okulun ilk açýldýðý gün olkula gittiðimizde her yer kirliydi. o gün okulun bütün temizliðini biz yapmýþtýk. okulumuz teknolojiden öyle uzaktý ki bir labaratuvarýmýz bile yoktu. býrakýn labaratuvarý okulumuzun sýralarý bile yoktu. okulun ilk günü belediyenin göndermiþ olduðu kamyonla okullardan sýra almaya gitmiþtik. hatta okulun pencerelerini bile biz boyamýþtýk. kýþýn kalorifer çalýþmýyodu. yakacak kömür bile yoktu.
cumhuriyet lisesinde biz 2004 mezunlarýnýn çok emeði var.
ama þu an okulumuz her türlü faaliyete katýlabiliyo. her türlü teknolojiden faydalanabiliyo.
halen bu okulda okuyan arkadaþlar varsa okulun kýymetini bilsinler. biz zor koþullarda o okulda eðitim aldýk..
gerçektenmi çok üzüldüm hasan abi adýna ALLAH YARDIMCISI OLSUN
Arkadaþlar ben bugün birliðime teslim oluyom. herkese selamlar.
HER ÞEY VATAN ÝÇÝN
ÞAFAK: 177
hey bende cumhurýyet lýsesý ogrencýsýyým 11 tm ve hala okuyom bende okulumu ve ýllada ýbrahým hocamý cooooooooook sevýyor ve ornek alýyorumm.