bakalým ibrahim abi inþ. býzde uyum saglarýz yoksa iþimiz var![]()
bakalým ibrahim abi inþ. býzde uyum saglarýz yoksa iþimiz var![]()
Sezer seni uzun zaman sonra da olsa burada yazarken görmek ne güzel. Hayýrlý tezkereler. Ama þunu da belirteyim abilerimiz þafak saymakla bitmez diyorlar...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Bu Sezer daha hayattamý yaw...? Özledik valla...Gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler ya...Doðruymuþ meðer..
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
vay sezer abicim daha bitmedi mi yav þu eskerlik gidelin teeeeeeeeeeyy ne zaman oldu...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
selamün aleyküm. uzun zamandýr giremiyordum bakýyorumda bazý arkadaþlar þafaðýmla dalga gecmiþler, benim kaldý 170, daha bot baðlamamýþ olanlar düþünsün askerliði)
inanýn bende sizi çok özledim. ama askerlik iþte çok fazla nete girme imkanýmýz yok. inþallah askerlik bitince bunlarýn acýsýný fazlasýyla çýkarýcam. nasip ise 21 aðustosta çýkýyorum 22'de ordayým inþallah. dua etmeyi unutmayýn tüm mehmetçikler dularýnýzý bekliyorlar..
bidahaki giriþime kadar kendinize çok iyi bakýn, Allah'a emanet olun...
bu arada askerin tanýmýný yanlýþ yapmýþsýnýz.
asker= sabah 6'da kalkan, gece 10'da yatan, nöbetsiz günü olmayan, 15 ytl maaþ alan vefakar ve cefakar türk erkeðidir)
selametle kalýn.......
Sezer hayattamýsýn,bir þey kalmaýþ þunun þurasýnda,ha gayret.Ara sýra bulunduðun yerden Nizip com'la hasret gider.Selamlar
Kuru fasülyenin geri tepmesiyle çalýþan
keple bot arasýna sýkýþmýþ insan.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
adammý öldürdün arkadas 170 dimi
Emailinizi güncelleyin
Yav gerçekten bu çocuk asayiþ komutanýnýn yolunu falanmý kesti ne yaptý ? Ne bitmez askerlikmiþ bu![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
s.a nasýlsýnýz? umarým hepiniz çok iyisinizdir. az kaldý geliyorum. þafak 61.. kusura bakmayýn uzun yazamayacaðým. hepiniz kendinize çok iyi bakýn dua ile.... s.a
a.s þafak trabzon bitti sayýlýr artýk son günler geçmek bilmez Allah yardýmcýn olsun...
Bende bu tezkeremi býraktý diyordum
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
selamün aleyküm. þimdi çarþýdayým, memleket kokusu duymak için nizip radyoyu internetten dinleyip nizip.com'a yazý yazýp siteyi þöyle bi geziyorum iþte... iyiki varsýnýz nizip.com ve üyeleri...
mustafa kardeþ inanki çok haklýsýn son günler yaklaþtýkça zaman uzuyor burada, her gün bazen 1 yýl hükmünde gibi geliyor insana ama sabrýn öðretildiði nadide yerlerden biriymiþ asker ocaðý.
Admin abi teskere býrakmaktan bahsetmiþsin) (yorumsuz gülüyorum
))
hepinizi yüreðimle selamlýyorum, dua temennilerimle Allah'a emanet ediyorum. Ýnþallah 58 gün sonra buluþmak ümidiyle
merhametin kalbine emanet olun....... selamün aleyküm