slm arkadaþlar düþündüðüm fakat maddi imkanýmýn olmamasý sebebiyle bu bir kaç güzel projeyi sizlerle paylaþmak istedim.
1.'si þöyle nizibimize yakýþacak þekilde kapalý sýcak suyu olan termal tesis nasýl olur?
erkeklerin ve bayanlarýn ayrý kapalý termal yüzme havuzu olsa bir de ayrý bildiðiniz Türk Hamamý olsa. alan da büyük olsaydý piknik alaný içinde olan müthiþ bir ferahlatýcý ortam nasýl olurdu?
![]()
2.'si ise gidenler bilirler bazý illerimizde teleferikler vardýr.4kiþilik kabinleri olan bir teleferiðimiz olsa taþbaþa doðru yükselen oradan nizip'i komple yukarýdan görebileceðiniz ve daðýn yamaçlarýnda bulunan cafeterya lokanta zaman geçirecek ve hayatýnýza hayat katacak aklýnýza ne gelirse öyle güzel yerler olsa, Ailenizi alýpta dinlenmeye gitmezmiydiniz?
Dað havasýný ailenizle güzel bir ortamda müzikli bir sakin ortamda geçirmek ne kadar güzel olurdu anlatýlmasý mümkün mü?
![]()
Keþke durumum olsaydý da böyle güzel etkinlikleri nizibe kazandýra bilseydim. ben yapamadým bari sizlerle paylaþayým dedim. belki yatýrým yapmak isteyen iþ adamlarýmýz olursa katkýda bulunursak ne mutlu bizlere.
Gelecek nesillerimizi, gençlerimizi hayattan uzak tutan ve insanlýktan ayýran teknolojinin en harika ürünleri olan bilgisayar vb. gibi cihazlarda biraz uzak tutmalýyýz ki hem kendilerine hem memlketine hemde devletine yararlý biþeyler düþünmelerine zamanlarý olsun. ama ne yazýkki internet cafeler,kýrathaneler sayesinde geri dönüþü olmayan yalnýþ bir yola giriliyor ve baðýmlý hale geliyorlar. Birlikte biþeyler yapalým da herkese ve herþeye faydalarý olsun..
Saygýlarýmla..