Süper Bir Hizmet Allah Razi Olsun Yapanlardan Nizipli Gençler Için Büyük Bir Hizmet
Süper Bir Hizmet Allah Razi Olsun Yapanlardan Nizipli Gençler Için Büyük Bir Hizmet
Peki abi, bakarsýnýz bu hizmeti vatandaþ çok benimser ve ikincisi açýlýr. Biz teklifimizi yapmýþ olalým...
Orhan Çelik126815 Nickli Üyeden Alýntý
bireysel emekli, sadece üye...
Hayirli Ugurlu Olsun Güzel Nizip Gün Geçtikçe Yenilikler Olmaktadir Inþ Böyle Güzel Yeniliklerin Devamini Diliyorum Hemþerilerime Slm
bende bir nizipli olarak hayrli olsun diyorum emeyi geçen saygý deyer büyüklerime teþekkür derim
bende bir nizipli olarak çok menun oldum emeyi geçen saygi deyer büyüklerime teþekkür derim ve hayýrlý olsun diyorum
Çok güzel bir hizmet emeði geçenlere teþekkür
Ne çalýþma ama internet evi açmaya koskaca vali geliyor. Nizipte yapilacak hiçbir hizmet kalmadý da bir eksik internet evi kalmýþ.... Bakalým bu güzel insanlarýmýzý daha nereye kadar uyutacaklar.. ayrýca sayýn valimizin gözleri önünde yapýlan tartýþmalardan ve kavgalardan hiç bahseden yok. ama millet biliyor ve takip ediyor hic merak etmeyin
Tahammülsüz þarkýmýz burayada yorum yazmýþ![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Böyle sosyal tesisslerin ilçemizde faaliyete geçmesi, Gençlerimizin kahve köþelerinden, sokak aralarýndan kurtarýlmasý adýna yerinde ve güzel bir düþünce..
Emeði geçen insanlara teþekkür ediyorum..
Yalnýz bu yetmez her bölgeye açýlmasý daha yararlý olacaðý kanaatindeyim..Devamýnýn geleceðine olan inancým tamdýr.
sevgiler...
slm ben nizipli fýrtýna ibo þuan ankarada askerim nizipe her þeyin en güzeli yakýþýr.allaha emanet olun.