Sizce okulumuz eski adýna kavusmalý . Sizlerin görüþlerini de aLamak istiyorum ? .
Sizce okulumuz eski adýna kavusmalý . Sizlerin görüþlerini de aLamak istiyorum ? .
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 10:05 ) deðiþtirilmiþtir.
bak utandýrdýn beni
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 10:06 ) deðiþtirilmiþtir.
aLoNe
HER KONUDA OLDUÐU GÝBÝ BU KONU DA SADECE AÇILIR VE KAPANIR.KÝMSE BÝRÞEY YAPMAK ÝÇÝN ÇALIÞMAZ.GÜNDEM OLUÞTURMAK O KADAR.
....
kubitürk kullandýðýn resim hasan çapan anadolu lisesi ama. hem ttürkan ömer olmuþ, Nizip lisesi olmuþ ne farkeder ki. önemli olan hizmet vermesi. isim deðil bence.
Daha güzel yarinlar için elele verelim
hem ayrýca isminde Nizip ismide geçiyor. Nizip türkan ömerokan lisesi. deðil mi ama?
Daha güzel yarinlar için elele verelim
BEN ÝSTANBULDA YAÞIYORUM.83-84 NÝZÝP LÝSESÝ MEZUNUYUM.BU HABERÝ OKUYUNCA ÜZÜLDÜM.ÝNÞALLAH YETKÝLÝLER BU HATAYI DÜZELTÝRLER.TEÞEKKÜR EDÝYORUM
free selam
2 laf var.2 sini de söyleyen sensin)))))
bak öðlee,sýcak,iyi güldürdün beni))
kardeþ,ben ilk mesajý yazdým.foto falan eklemedim.moderatör abi çeki düzen verdi saolsun
o ekledi fotografý.tabi tek farkedende sen deðilsin)).
biz genel anlamda davamýza dönelim.bu foto konusu sen bende kalsýn oke))
a.e.ol
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Free kardeþ istersen resme bi daha bak..ben Nizip lisesi
görüyorum..yanýlmýþ olmayasýnýz))))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
tarhan abi mükemmelsin)))))))))))))))))))))))))))))
süpersin be abi.eyvallah TA
TA)
TAÞMIÞ BÝRAZ EEE;))))kalýba sýðmamýþ yazý abi
))
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
selam Nizip li hemþerilerim.
.
vefasýz alone nerdesin yav?..hiç arayýp sormaz mýsýn.Neyse selamlar.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
ARKADAÞLAR BU MESELEYÝ BURADA KAPATMAYIN. BU KONUYU CÝDDÝ CÝDDÝ TARTIÞALIM. LÜTFEN OKS KILAVUZLARINA BAKILSIN ÝÇÝNDE MERKEZ ÝL VE ÝLÇELERÝN ADI OLMAYAN OKUL VAR MI? HODRÝ MEYDAN.
.
Sevgili dostlar,bütün kalbimle size katýlýyorum güzel Nizibimizin okumuþ aydýn insanlarý ile övünürken ve öz geçmiþlerini zikrederken adýný zikrettiðimiz Lisemizin ilçemizden adýnýn silinmiþ olmasý yaz tatilinde iken beni çok derinden yaralamýþtý..
Semper kardeþiminde dediði gibi ilçemizin her insanýn aþaðý nyukarý okuyup mezun olduðu okulun Nizip tarihinden silinmiþ olmasý gerçekten çok acý,hiç unutmamak lazýmdýrki,Çýnarlarýn bütün güzelliði YAÞLARI ÝLE ÖLÇÜLÜR. .
YETKÝLÝ KARDEÞLERÝMÝZÝN TEKRAR KONUYA HASSASÝYETLE YAKLAÞIK DÜZELMELERÝ KONUSUNDAKÝ ÇALIÞMALARI ÝÇÝN ÞÝMDÝDEN ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝM. SELAMLAR.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
þu andaki takýmýn havasý gayet iyi yeni hocamýzla birlikte inþallah kalan 8 maçýn sekizinide alýp gaziantepi en iyi þekilde grup maçlarýnda temsil edeceðiz bütün Nizip spor taraftarlarý buna inansýn biz futbolcular olarak buna inanýyoruz bende Nizip sporda oynuyorum þu an .