bence diðer esnaflar gibi berberlerin çalýþma saatleri kendilerine baðlý olmalý yanii isteyen açmalý isteyen açmamalý.herhangi bi kýsýtlama olmamalý
bence diðer esnaflar gibi berberlerin çalýþma saatleri kendilerine baðlý olmalý yanii isteyen açmalý isteyen açmamalý.herhangi bi kýsýtlama olmamalý
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. SAKLIMDASINNN.
bir kaç tane nöbetçi berber olsa...
veya arkadaþlar pazar günleri E 90 da ki tesislerde berberler pazarlarýda açýk oraya traþa gidebilirler bu arada þehir içindekiler zararda . Berberler odasý var otursunlar esnaflarýyla karar versinler pazar günleri nöbetçi berber uygulamasý baþlatsýnlar nasýl ki nöbetçi eczane var iþi sýraya sokarak nöbetçi kalabilirler....
Ben bu konuyu berber arkadaþýmla Konuþtum, berber arkadaþýn anlatttýðýna göre kapanmasý için herkes ortak bir karar almýþ. kapanmasý açýk olmasýndan daha iyi diyor. Damat Traþý olacak kiþiler için izin alýnýp Pazar günü açýlmasýna izin veriLiyor. Bence sistem Ýyi Traþ olmak isteyen e-90 kara yolu yada Tuncay abinin halý sahasýna gidebilir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Bursada her mahalllede bir kuaför akþam sekiz'e dokuz'a kadar nöbetçi kalýyor pazar günü için.
niziptede ihtiyaç oluyorsa her pazar bölgelere göre nöbetçi olabilir.
benceee 2 tane eczane acýlmalýýý.gecen nizip tey dým o soguk ta mýllet gece saat 9 eczane kuyrugunda yazýktýr...ýnsanlar hem hasta hem gece sogukta kuyruk ta beklýyo ..beklemedýmm almadým ýlaç larýý belký 20 kýsý varr kuyruk ta...
Bence Devlet Memurlari Ve Okul öðrencileri Için Berberler Açik Olmali![]()
pazar günleri de serbest olmalý isteyen açmalý ..istemeyen açmasýn..bu konu eskimiþ...
bizzim orda carsamba kapalý diger günler acýktý
ama konu baya biii eskimiþ)))))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Allahtan benim öyle bir derdim yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
kardeþim serbest piyasa sistemi var isteyen açar isteyen açmaz derneðin devlet kurumu gibi saat uygulamasý yapmaya hakký yok pazarýný kendine ayýrmak isteyen berber kapatýr müþterisini memnun etmek isteyen açar ben pazarlarý traþ olmak isterim hafta içi zamaným yok
Her semtte bir berber sýrayla açýk olmalý ve cumartesi akþam kapalý olan her berber týpký nöbetci ecz. gibi camýna hangi berberin açýk olduðunu da asmalý.Bursada benim bulunduðum semtte her bir berbere 41 günde bir sýra geliyor.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Pazar günü berber kapalý olurmu yahu nerde görülmüþ, çalýþanlar tatil günleri traþ olabiliyor, bence berberler saçmalýyor en azýndan nöbetçi berber bulundurun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE