slm ben yasin. ankara üniversitesi veteriner fakültesini yeni bitirdim. þimdi ise kýrýkkalede çalþýyorum.buralarda iþi olan arkadaþlara yardýmýmýz dokunursa bir nizipli olarak çok mutlu oluruz.artýk birlik ve beraberlik zamaný.
slm ben yasin. ankara üniversitesi veteriner fakültesini yeni bitirdim. þimdi ise kýrýkkalede çalþýyorum.buralarda iþi olan arkadaþlara yardýmýmýz dokunursa bir nizipli olarak çok mutlu oluruz.artýk birlik ve beraberlik zamaný.
slm arkadþlar ben hakan ondokuzmayýs üniversitesinde okuyorum habreniz olsun
slm.
bende buradayým (simyacý,kimya müh) ögrenci arkadaþlardan paylaþmak istedikleri konu veya konulara yardýmcý olurum.
iyi çalýþmalar.
selamlar arkadaþlar beným sývasta son gunlerýmm... býrakýyorum artýk sývasý..
DÝCLE OLDUKÇA FIRAT COÞKUYLA AKAR...
selam arkadaslar unýversýte ogrencýsýyýz de ýyý býrsey ama bunu toplumsal býr seye tasýmamýz lazým bence su sekýl kým nerde okuyo msn adresýný yazsýn tanýsalým cok guzel býrsey hepýnýze basarýlar ýyý gunler
SeLam ArKADaÞleR Ben BiReCÝK TeN ArKaDaÞLar iyi akþamlar
mrb arkadaþlar bende adýyaman üni sýnýf ögretmenligin de okuyorum.yardým gerekiyosa elimden geleni yaparým.
mustafa kemal üniv. inþaat mühendisliði yolu düþen arkadaþlara yardýmcý olmaya hazýrým saygýlar..
Esselamý Aleykum
bende gaziantep üniversitesi meslek yüksek okulu tekstil bölümündeyim
BÝLÝYORUM ÇOK ARKADAÞ VARhade tanýþalým
slm arkadaþlar ben süleyman demirel ünüversitesi makina mühendisligi 2. sýnýf okuyorum sýnava giren arkadaþlara þimdiden baþarýlar ýspartaya gelecekleri bekliyom![]()
bende süleyman demirelde elektornýk okuyorum
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ýstanbul,mimar sinan ünivi. istanbulda okumak isteyenler için tavsiye ettiðim bir üniv.gerçekten a dan z ye eðitimli bir yer..
dünüm yok;yarýným sýr..
Aramýza hoþ Geldin Güz kardeþ...
Nizip'te baya üniversiteli genç var inþallah birgün onlarý tek çatý altýnda toplarýz....
Acaba yazýn Bir gezi mi düzenlesek???
Mustafa kemal üniversitesi endüstriyel elektonik bölümü 2 sýnýf öðrencisiyim gelecek olan arkadaþlara yardýmcý oluruz