il olunca hayatýmýzda ne gibi deðiþiklikler olacak ALLAH rýzasý için biri bana bilgi versin.
il olunca hayatýmýzda ne gibi deðiþiklikler olacak ALLAH rýzasý için biri bana bilgi versin.
Bu tabloya göre, Nizipte erkekler 50 yaþýndan sonra azalmaya baþlýyor, 49 yaþýna kadar ortalama olarak eþit bulunan kadýn erkek oraný, 50 den sonra erkek sayýsýnda azalma var.(pala)
Pala Kardeþim Nizipte bu adettendir erkekler ölür gider kadýnlar erkekten sonra bir 30 yýl daha yaþarlar, kaynanalýk yaparlar gelinlerin ömrünü çürütür sonra ölürler. (Yalansa söyleyin)
Yapýlan nüfus sayýmý ile, Meclis'teki 550 sandelyenin illere göre daðýlýmý da deðiþti.
Adrese dayalý sistem, Türkiye'nin toplam nüfusunun 2000 sayýmýna göre 2 milyon 700 bin arttýðýný gösteriyor.
Son sayýmda pek çok ilin nüfusundaki artýþ kadar, diðerlerindeki düþüþ göçün yoðunlaþtýðý yerlerle ilgili önemli veriler içeriyor. 'Daðý taþý altýn' olan Ýstanbul'un nüfusu 2 milyon 555 bin artarken,
baþkent Ankara'da bu rakam 459 binde kalmýþ. Ýzmir de talep gören iller arasýnda, þehre 369 bin yeni kiþi eklenmiþ. Bursa da raðbet gören iller arasýnda. Yeþil þehirde ikamet edenlerin sayýsý 314 bin artmýþ.
Gaziantep de 275 binlik yükseliþle nüfusu artan iller arasýnda ön sýralarda bulunuyor.
Þehirlerde yaþayanlarýn sayýsýnýn deðiþmesi, özellikle altyapý yatýrýmlarý açýsýndan büyük önem taþýyor. Çünkü illere yapýlan yardýmlardaki para tutarý nüfusuna göre ayarlanýyor.
![]()
Bence nizip ilçe olmaya devam etsin 91000 nüfus da doðrudur il olunca daha da kötüye gider her þey nizip daha fazlasýný kaldýramaz 91000 nüfüs peki nizip in neresinde sokaklar bom boþ bir þehir...
il olunca ne olacak anlamýyorum.nufusu çok diye il olmak zorunda mý.
sayýn ümit kardesim sadece nusufusa göre deðil nizip hem sanayi olarak hem kültürel olarak çok geliþmiþ bir ilçe her yönüyle geliþmiþ ve geliþmekte de baya bir ilerleme kat eden ilçemiz bence ÝL olmali ve adini tüm TURKIYE YE duyurmali diye düsünüyorum...
20-34 yaþ grubuna baktýðýmýzda kadýn nüfus, erkek nüfustan fazla gözküyor. Bu da þunu gösteriyor; Nizip ilçesinden diðer illere çok fazla iþçi olmaktadýr.Ýleri yaþlarda ise kadýn nüfus daha fazl yani erkekler erkenden öbür tarafa gidiyorlar(Bu konuya öðrencilerim þöyle yorum getirmiþlerdi:''1-Kadýnlarýn dýrdýrýndan erkekler çabuk ölüyor. 2-Kadnlar en ufak sýkýntý da bile hemencik aðlayýp sýkýbtýlarýný üzerlerinden atarlar, ancak erkekler kederlerini dýþa vurmayýp hep içlerine attýkalrýndan erkenden ölüyorlar''diye yorum getirmiþlerdi).
nizip nufus olarak büyüdü sanayi olarakta büyüdü de ne oldu ilçede dahiliye uzmaný varmý kardiyaloji uroloji genel cerrah ortobedi vb dallarda uzman hekim varmý varsa sayýsý kac hala en ufak yaralanmada bile gaziantep e gidiliyor yoksa ben yanýlýyormuyum nizip egitim ve saglýkta geliþmeli cevre bilincide geliþmeli o zaman gel
iþme tam olacagý kanýsýndayým
Söz konusu nizip mi Eðer nizip il olmasýna ben karþýyým ilçe olarak kalsýn daha güzel duruyo çünkü il olursa daha çok bozulcak ahlaki deðerli insandan insana gittikçe bozullur en iyiisi ilçe olarak kalsýn
sevgi ve Saygýlarýmla
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
walla abi biþi kalmamýþ zaten
sayým sonuçlarýna göre 20-34 arasý yaklaþýk 15000 erkek gözüküyor
bu 15000 erkek bir anda %75 baþarý ile nüfusu 100000 yapar sen yeterki iste
yalnýz ilk 4 yýl 0-4 nüfusunda patlama olur o kadar.
bir köyde aðaç dikme kampanyasý varmýþ köylülere aðaçlar daðýtýlmýþ,
ertesi sene bakan gitmiþ kontrole,
sormuþ köylüye kaç aðaç diktin ; 15000 demiþ köylü, kaçý tuttu demiþ bakan 5000'i tuttu,
baþka köylüye gitmiþ sormuþ "kaç aðaç diktin ; 20000 demiþ köylü, kaçý tuttu demiþ bakan 3000'i tuttu demiþ köylü,
bu böyle gitmiþ , en sonunda bakan kýzmýþ, ehhh be demiþ geçen seneden beri köyde 100 hanelik köyde 80 doðum oldu demiþ bakan, köylü cevap vermiþ , bakaným zaten bizim diktiklerimiz deðilde .................... tutar demiþ
allah kolaylýk versin ,
önemli olan 100000 olmak deðil,
100000 kiþiye hizmet vermek, ve iyi yaþamak, hizmetler ve iyi yaþantý tutmadýktan sonra sefillik içinde olacaksan 100000 olmanýn bir anlamý yok ,
selamlar,
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
arkadaþlarnizip ilolasada olmasada sahipsiz nizipte yatýrým mývar otoban giriþi ilçe nin çýkýþýna verildi tarihi nizip lise sininismi deyiþtirildi zeugma dançýkan eserler antep müzesine gidiyor kýsacasý yakýnda nizip ismide deyiþirse hiç þaþmayacagýmönceden niziptarihi diye birkitapvardý okulagiden ögrencilere okutýlurdu þimdiise neoldugunu bile miyorum kýsaca nizip li oldugunu
söylemeyen birçok nizipliile karþýlaþtým ilçemize ve ilçemizdeki kültüre sahhip çýkalým sonkalanlarý koruyalým bariderim bem saygý ve selamlar
Nizip il olunca kaymakam gidecek yerine vali,emniyet amiri gidecek yerine emniyet müdürü gelecek, memur sayýsý biraz artacak, ev kiralarý artacak sonra baþka þehirlerde akrabalarýmýz olacak çünkü dýþarýdan gelenler nizipten evlenecek sonra tayinlerini alýp kendi memleketlerine gidecek böylece il kalýp gideceðiz.
Hakkýmýza ve halkýmýza hayýrlýsý ne ise o olsun
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
bayan nufusu erkeklerden cok cýkmýþ.....erkek arkadaþlar degerimiz artýyo....
![]()