Abi mart ya da nisan bana uymuyor. Gelmem icin hocamdan izin almam gerekir; o da zor gibi.
Abi mart ya da nisan bana uymuyor. Gelmem icin hocamdan izin almam gerekir; o da zor gibi.
Hac bu muhteþemliði banada nasip olur birgün inþallah.
SIKINTI YARATMA...!
Hacýlarýmýz Kutsal ToprakLardan SaðsaLim Hac Görevlerini TamamLayýp Gelmiþ BulunmaktadýrLar. Yüce Yaradan HacLarýný Kabul etsin ve Görmek Ýçin Can Atan Biz Garip Kullarýna'da Nasip eder Ýnþallah...
Hurma Zemzem ve süpriz HediyeLerimizleSiz deðerLi DostLarýmýza kapýmýz açýktýr... Saygýlar
Not: Namýk kemal Mah: eski Kargamýþ cad: No:63 Ebu Bekir sýddýk Camii Karþýsý...
![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Maþallah cumali kardeþim,gözleriniz aydýn.görüntülerden de anlaþýldýðý üzere Hacý Ahmet amcamýz memleketi þereflendirmiþ.Mevlam kabul etsin.inþallah görüþmek dileðiyle Allaha emanet olun...
Hacý OLmak kadar yüce we kutsaL biþi yoktur herhaLde yüce rabbim inþallah bu duyguyu bizede tadrýrýr.....
Barak avradý diyesinMeryem deyzamýz baþýndan ahmediyesini çýkarmamýþ helal olsun valla,çok hoþ bir manzara olmuþ.
![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
cumali abi mevlam kabul etsin
insl tüm müslüman alemine nasip olur o yüce yerleri görmek
Allah Cemi Cümlenizden Razý Olsun. GitmeyenLerede Kýsmet Olur Ýnþalllllah...
dostLar,AhbapLar Hepinizi Bekliyoruz. Herkese Yetecek Hurma Ve Zemzem Suyumuz Mevcuttur... Gelin Allah Rýzasý Ýçin SebapLanýn...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...