2000 Mezunuyum. Z.abidin Küçük
2000 Mezunuyum. Z.abidin Küçük
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Ben ticaret lisesi mezunuyum hem de en kýdemlisi.
Nedense arkadaþlar genellikle ilk 3-4 dönem mezunlarý birbirleriyle irtibatlýlar.Sonraki dönemlerden týk yok.
Acaba bu bizlerin mi, yoksa sonraki mezunlarýnýn mý bir eksikliði. Neden diðer mezunlarla irtibat kopuk.
Mezunlar gecesi oluyor katýlanlar hep ayný simalar.
lütfen kapsamý geniþletelim ve daha geniþ katýlýmlar saðlamaya çalýþalým. Çalýþalým ki, tanýþma ve kaynaþma da daha kapsamlý olsun.
Sesimiz daha gür çýksýn. sevgiler...
slm millet bende ticaret lisesi menzunUyum ticaret lisesi si SÜPER OKULDUR
selamlar bende 2000 mezunuyum ama çok üzüldüm çoðu arkadaþlarýmýz yok nerdeler
geneleksel olarak her yýl düzenlediðimiz ticaret meslek lisesi mezunlarý gecesine katýlýrsanýz bir çok arkadaþýnýzý görme ve bulmam imkanýna sahip olursunuz....gece tarihini bir çok arkadaþýmýz duyamadýðý için biz artýk tarihi sabitleþtirmek istedik ver her yýl aðustos ayýnýn ikinci haftasý yapmayý kararlaþtýrdýk þimdiden haberiniz olsun...
BENDE TÝCARET LÝSESÝ MEZUNUYUM.NÝZÝP DIÞINDA OLUNCA öðretmenlerimi ve arkadaþlarýmý özlüyorum.ben (1985-1986)mezunuyum.buradan bütün arkadaþlarýma selam gönderiyorum
1991 mezunuyum, aranizda varmi ? neyse tüm ticaret lise si mezunlarini selamliyorum.
RESAT
2008 mezunuyum mikail
merhaba ben yusuf özerol 1990 yýlý mezunuyum.
85-86 yýlý mezunlarýna ve tüm ticaret lisesi mezunlarýna selamlar
Hocalarýmýz, tümer uygun, hüseyin öðüt, yusuf güraslan ve hanýmý, rahmetli reþit kýlýnç, eski müdür fikret atak, ayþe ertuðrul, a.faik bak, müzeyyen hoca ve eþi turizm dersimize giren ismi aklýma gelmeyen haným hanýmcýk bayan hocamýz,