bugün allah için ne yaptýk arkadaþlar öyle 5 vakit namaz kýlmakla iþ bitmez.biraz tefekkür edersek inanýnki allahýnbize verdiði bu kadar nimetlere karþý çok nankörüz.dolayýsýyla ne olur dünya telaþýna kapýlmayalým.hepinizi allaha emanet ediyorum
bugün allah için ne yaptýk arkadaþlar öyle 5 vakit namaz kýlmakla iþ bitmez.biraz tefekkür edersek inanýnki allahýnbize verdiði bu kadar nimetlere karþý çok nankörüz.dolayýsýyla ne olur dünya telaþýna kapýlmayalým.hepinizi allaha emanet ediyorum
bu kadar zýtlýk ve çeliþkiye bir mana veremiyorum
karedeþ bence sen bir psikoloða görün çünkü düne kadar hiç bir müslümana hatta en az müslüman olanýn bile yapmayacaðý kadar pervasýz islam dan uzak acýmasýz ve hatta iftira çamur atmazken siz bunu yaptýnýz gýybet ve iftira hakkýndaki hadisleride hatýrlatmama gerek yok ancak þimdide namöaz kýlanlarýda eleþþtirecek kadar dindarlaþmýþ hatta nasihat bile ediyorsunuz ne kadar tutarlý bende þaþýrdým bence baþkalarýna söylediklerinizi birazcýk kendinizde uygular hatta özellikle biraz tefekkür ederseniz birazcýk doðrularý bulursunuz kanýmca inþallahta kendinize bir çeki düzen verirsiniz
Edited by - vvenus55 on 09.07.2006 21:10:00
Sevgili þekerpare günümüz deyimiyle insan kýlýðýna girmiþ, asbaplý varlýklardan olsa gerek...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
tam isabet tebrik ediyorum sizi saygýlarýmla
Sevgili þekerpare
Güzel bir konu seçmiþsin.
ancak insanlarý ithamla sadece eleþtiri alýrsýn.nankörlükle suçlama yerine teþvik edici bir uslüp seçersen sanýyorum daha yerinde bir tespiter imza atarsýn.
Yol gösteren ifadelerle hoþgörüyü seç.
Dünya malý ise insanlarýn hem dünya hem ahiret azýðýdýr.
Rabbimiz ne buyuruyor; Ey Rabbim hem dünyada hem de ahirette bir hasene iyllik ver" diye dua etmemizi istiyor.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
Metal kardeþim konuya daha açýklayýcý bir ifadeyle açýlým saðlayabilirdin.
Selam ve dua ile
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
bi þey demeye gerek yok
sevgili dostlar Dünyalýk dediðimiz PARA su gibidir kullanmayý bilirsek yýkanýr temizlenir,her iþimizi görürüz
Kullanmayý bilmezsek boðulur ölürüz.
Ah! ne olurdu þu insanlar birbirinin kusurunu görmeseydi,seyit ahmet kardeþimizi iyi söylemiþ bencede genel manada kaba sohbet yapan insan gibi olmamak lazým zira güzelliði anlatýnca býrakalým insan kendi yanlýþlýðýný kendi çözsün selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
tamamherþeyi geri itelim boþverin...
ssadece konunun beþlýðýna bakýp kendi muhasebemizi yapalým.....
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ýlla dikkat çekmek için þizofrenik bir kimliðe geçmeye gerek yok. vvenüs55 haklý. Bencede bir psikoloða görünse iyi olur. Sitenin saðlýðý açýsýndan söylüyorum. Admin belki yardýmcý olur size..
Daha güzel yarinlar için elele verelim