Özay çok teþekkür ederim bu fotoðraf bende yoktu. Sayende birçok arkadaþý tekrar hatýrladým. Mehmet Çetin öðretmenimede saðlýk afiyet dilerim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Evet mehmet güzel bir hatýra saklarým ve bazen bakarým.Mehmet ÇETÝN hocamýza ayrýca saygýlarýmý sunarým.
kimler var bi bakalým,baþtaki þahýs sayýn nejdet TAÞDEMÝR(Yaðmur Çiçekçilik),özay,yahya,cengiz,kemal,mustafa ÇINAR,Baki TÜRKMEN var ancak bunlarýn isimlerini hatýrlýyorum,diðerlerinide sima olarak çok iyi hatýrlýyorum,galiba Ýbrahim YAZGAN'da var,bu resim çekildiðinde ben lise 1.sýnýftaydým,en önemlisi bu resmin içerisinde eþim de mevcut.
Özay senden bi ricam var bu arkadaþlarýn isimlerini biliyorsan yazarsan sevinirim,bide bu 82-83 dönemi olduðuna eminmisin,çünkü eþim 84-85 yiliýnda liseyi bitirdi,yani bu foto 1980-1981 dönemi olabilir.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
En önemlisi o olmuþ![]()
0342 5171254
Memet'cim yoksa sende varmýsýn bu fotoda?
Bak þimdi olmadý![]()
Bak bakalým varmýyým ?
0342 5171254
Evet þimdi tanýdým sadece gözlerin gözüküyo o sensin deðilmi?
Evet, Ýbrahimin arkasýnda kalmýþým![]()
0342 5171254
nasýl tanýdým ama haa birde tüpçü hotaz da var deðilmi?
Mrb þýh kardeþ.Bu resim 03.04.1983 Perþembe günü Nizip orta okul son sýnýfta çekildik.
üsten birinci sýradan Süleyman Güzel,Mustafa Eker,Özay Baðci,Hajan Kýr,Mehmet Uygur,Mustafa Çýnar,Necdet Taþdemir,Hüseyin Özçetin,Þerif Karabacak,Kemal Akarsu,Ahmet Bölükbaþý,Kadir Akpek,Sýttýk KIlýç,Mustafa Kýrýcý,Cengiz Özpolat,Mehmet Öðüt,Doðan Karabacak,Talip Taþdemir,Müslüm Avkan,Ýbrahim Halil Alpay,M.Ali Uçar,Hasan......?, Çetin Kanpolat,Ýbrahim Yazgan,Semra Cengiz,Yüksel Tunç,Funda Bakýr,Ýlknur Bozkurt,Serpil Yalçýnkaya,Gönül Akkuþ,Zeynep Uzunaslan,Gönül.........? Özlem Þafak Çoþkun ve Saygýdeðer hocamýz Mehmet Çetin
Eksiklikler olmuþ Kusura bakma Hakan Kýr olacaktý. Kemal Akarsu arkadaþýmýzýn altýnda bulunan arkadaþ Lütfi Taþdemir olacak. Ayrýca Memet Baki Bizim sýnýfta deðildi.Yenge hanýmda bizim sýnýfta deðildi onlar bizim bir üst sýnýftaydý þýh kardeþ...Selamlar (Yanlýþlýk varsa kusura bakmayýn)
mehmet çetin sayýn hocam benimde marufoðlu orta okulundan müdürüm saygý ile anýyorum....
ben serif eksik isimler var
hakan gürkan kýr kabataþ lisesine gitmiþti,m.emin uygur odtü inþaat,yazgan týp,g.eroðlu tarih,ilknur eðitim,þafak hukuk olsa gerek
hotaz kelimesine beni davut çengel dövmüþtü
ben'le yan yana olan Hüseyin Öztekin
hüseyin öztekin ,g.eroðlu,ünal aslan da vardý resimde arkadaþlar
hakan gürkan deðil.Hakan Turgay ben kýsaca yazdým ayrýca Hüseyin kardeþimin soyismini öztekin olarak yazdým
sandým sýralamada hata olabilir çoðu arkadaþýn nerde olduðunu ve ne yaptýðýný biliyorum.Hakan Turgay Kýr
arkadaþýmýz þuan Ýzmirde tekstil muhendisi.Ýbrahim Yazgan kardeþim Bursa da doktor.....V.ss
Leyla Sýr ve Mehmet Sýr öðretmenlerimden haber varmý arkadaþlar ? Telefonlaþýp hal ve hatýrlarýný sormak isterim.
0342 5171254