saide bak caným bunlar yatýyo ancakkk
bi laf var 10 DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN hesabýýýýý:d
saide bak caným bunlar yatýyo ancakkk
bi laf var 10 DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN hesabýýýýý:d
öylemi evet ya sizin orda saat 9 oldu dimi bizde daha 8 olacak
millet yoksunuz bende zar zor izin aldým evden cafeye geldim
bakýyorum kimseler yok sitede
bizde saide ve only ile cor ederikkkk
küstüm hepinize miko baþak candy KÜSÜM sizlere
1 saat fark vardý doðru yaaa
bu gece kadýnlarýn izlediði filmler var yaaa saide kýzlardan kismeler yokkkkkkkkk![]()
yha ett sýnawLarda bitti ama nerdeLerse bende oLmamm bi kac güne kdar
Genç bir kýz ailesi evde olmadýðý bi gün arkadaþlarýný çaðýrmýþ yiyip içtikten sora içlernden biri
"hadi cin çaðýralým" demiþ evin kýzý bu tür þeylere inanmazmýþ ama arkadaþlarýný kýrmamak için kabul
etmiþ.Fincan ortaya konulmuþ cin gelmiþ ama kýz hala arkadaþlarý oynatýyor sanmýþ.Bir ara fincana
"Aranýzda bna inanmayan var yarýn saat 4te onunla tavla oynamaya geleceðim"yazmýþ.Kýzlar korkumþlar
seas bitmiþ ve evlerine daðýlmýþlar.Ertesi gün kýz olayý çoktan unutmuþ.Telefon çalmýþ arayan
teyzasiymiþ "içimde sýkntý var evdeysen sana gelim diorum"demiþ.Kýz hemen kabul etmiþ.Teyzesi
geldiðinde durgun muþ kýz"teyzecim sýkýntýlýsýn biþiler yapalým istersen"demiþ.Teyzesi "hady tavla
oynayalým ne zamandýr oynamýyoruz" demiþ içerden tavlayý almaya giderken olay aklýna gelmiþ "demek
teyzem inmiþ"deyip gülüp gçmiþ teyzesi bi ara tvalete gitmiþ. O sýr telefon çalmýþ arayan babasýymýþ
ve o þok haberi vermiþ "kýzým teyzeni bugün trafik kazasýnda kaybettik baþýmýz saðolsun"
töbsestaðfurullah
baþka biþi yokmuyduuuu KAAN
benimm tüyLeirn diken dikenn oLdu yafss süper biþi ah bide ben biLsem þunu cagýrmayýý ne wardý ögretmiyoda kimse yafss...![]()
evet ya kaan anlatacak bisey bulamadin mi evde yanlizim yawwwwwwwwwww![]()
ahaaaa basak geldi hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
e yaziyon nasil okumayim kaan
eh madem baþýnda oyLe bi konuþma gecti okuma kes okumayý..
saide evde TEKMÝSÝNN
korkutma yaf arkdaþýmý![]()