aaa ama fotoðrafta çok farklý çýkmýþsýn yaaa tanýmazmýyým seni yaa sürekli karþýlaþýyorduk sen çalýþýyormusun peki þimdi istanbula alýþtýn mý
aaa ama fotoðrafta çok farklý çýkmýþsýn yaaa tanýmazmýyým seni yaa sürekli karþýlaþýyorduk sen çalýþýyormusun peki þimdi istanbula alýþtýn mý
evet babamýn dükkanýnda çalýþýyorum ayþegül ya ister isteemz insan alýþýyo buralara memleket unutulmuyo ama yinede mecbur unutmak zorunda kalýyosun burda yaþýyosan biþeylere katlanýcaksýn eeeeee sen napýyosun okuyomusun çalýþýyomusun
evet caným ben alýþtým artýk çokk seviyorum en azýndan burada dostluk pek ender olduðu için darbe yada dedidoku da yok baþým kulaðým rahat hiç nizip te tekrar yaþamak istemem ama gezmeye isterim tabii bende florya da çalýþýyorum gitmeyi düþünüyormusun nizipe
bende çok alýþtým sanki kýrk yýldýr burdayým nizibe temelli dönmeyi düþünmüyoruz en azýndan ben düþünmüyorum ama gezmeye giderim insanýn ailesi nerdeyse memleketide o oluyo
slm arkadaþlar nasýlsýnýz.. bu bayramda yine turgutludayým Allah kahretsin. bu arada herkesin bayramý mubarek ola. nizipten ve dostlardan ayrý bayramýn tadý olmuyo hiç neyse herkese iyi bayramlar. bu arada kanka tlf unu arada bi kontrol et. ok. bys
caným kankam valla senin zamanlamanda problem var galiba bi türlü tutturamadýkkk gidemediðine üzülme senle beraber gitcezzz nizipee ne güzel olur hemmm dimi valla çokkk özledimm seni görüþmek ümidiyleee k.i.b![]()
iþallah be kanka ben çok istedi ama gelemedi kýsmet artýk. temmuzda oradayým iþallah belkide daha yakýn bi zamanda ama sana bi süpriz yapmayý düþünüyom ve uygulayacaðým bekle beni. hani wardý ya enisa tekrar bir araya getirecem (i hariç) ok. müsait olduðunda beni ara. 0236 3120434 bu numrayla bana ulaþabilirsin. cep herzaman açýk olmuyo. ok. kendine ii bak. bys
oho cumhuriyet lisesi buyara taþýmýþlar daha bu ne
ben kadir kýzýltaþ nahsen neredesin reis görüþemiyoruz artýk senle
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
slm kadir kardeþ. ben seni çýkaramadým ama ismin yabancý deil bana. ben manisa turgutludayým. askerdeyim. herkese selamlar by..
herþeye raðmen þafak195
lan nahsen ben kadir kýzltaþ salih kara ile beraber gezewrdik sizden bir devre sonra okuyordum.. hayrigilin sýnýfýndaydým.
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
baba sultan yaný kadýr sen þemonun(þemsettin) sýnýfýndamýydýn
kankamsýn yaa askerlik sana da yaramýþþ ayný zamanda yakýþmýþ vallafazla kilo alma yoksa sana kýz bulamýcazz
hani benim hotmailime gönderiyordun foto nerede nahsen bey
neyse ben bunu kopyaladýmm eyüpun çokk çokk selamý var kendine ii bak caným kankam
Bende Cumhuriyet Lisesi Mezunuyummmm Bende Buradayimmmm Ve Herzamanda Burada Olacaðimm
HAYAT
YAÞADIKÇA
GÜZELDÝR!....
Slm arkadaþlar. kanka kusura bakma çarþý izni 4 saat sen hep aklýmdasýn ama bi türlü yetiþtiremiyorum fotograflarý. þubatýn 20 sinde nizipteyim. artýk o zaman gönderirim. bu arada ben kilo falan almadým aksine kilo verdim. üzerimdeki kýþlýk elbise çok kilolu gösteriyo. saçlarýma aklar düþtü kanka çekilmiyo artýk.
bu arada leylanur hoþ geldin aramýza. bu sayfayý daha yoðun bir hale getirmek için arkadaþlarýna tavsiye edersen memnun oluruz.
herkese Manisa-Turgutludan selamlar...
HERÞEYE RAÐMEN
ÞAFAK:188
MEHTAP:30
slm leylanur hoþgeldin kaç senesi mezunusun tanýþýyomuyuz acaba?