ýyýyým saýdecým sen nasýlsýn nasýl gýdýo sanýrým yogunsun valla ben yogunum aama iþlerý býraktým sýteye gýrdým iþler beklesýn sýzden onemlý degýl ya
ýyýyým saýdecým sen nasýlsýn nasýl gýdýo sanýrým yogunsun valla ben yogunum aama iþlerý býraktým sýteye gýrdým iþler beklesýn sýzden onemlý degýl ya
buradayýmyaw aha nýzýpte gunese karsý oturuyom ve yazýsýyomsizde ne war neyok
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
pfff biliyoss orda oLdunu ama baþka þeylerle ilgileniyodun herhalde ohh ne güsel herkes iLgiLencek biþi bulmuþþ...![]()
saýdecým hem okuyorum yaný sýnavlara hazýrlýk hemde calýsýom ya amcamýn yanýnda ýste ne olsun
KOLAY GELSÝN SAÝDE NAZ ÝLE DE YARISMAYA KATILACAZ DEMÝ ORTAK
Made Ýn NizipLi
evet ortak ya aksamký kadýn gýbý elý bos donersek ne olacak valla gulmekten olurum heralde
saýde varmýsýn yokmusuna katýlacagýz sonra paralarý paylaasacagýz mýksam sozunden donmezse tabý
ya ben ne zaman baksam o yarýsmaya hýc kýmse ýyý para alamýyor nedense artýk bakmýyom o yarýsmaya cunku bende tahmýn edýyom ama ben hep yuksek tahmýn edýyom ve dogru býlýyom sýzde çýkarsanýz hýc býr sey alamazsýnýz bence![]()
![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
YOK YOK DÖNMEM DE 20 YAÞ ÝSTÝYOR SENÝN ADINA KATILIRIZ OLAR MI naz BERABER GÝDER YARISIRIZ![]()
Made Ýn NizipLi
büyütelim seni o zaman naz
miksam vitamin ilaci yazsin bende getirim sana
bi yardimimiz olsun![]()