Milli Eðitim Müdürlüðünün düzenlemiþ olduðu Eðitim Öðretim yýlý birleþtirilmiþ sýnýflý Ýlköðretim Okullarý arasý bilgi yarýþmasý 16/11/2008 günü saat:10:00'da Karkamýþ çok Programlý Lise toplantý salonunda yapýldý.
Düzenlenen Bilgi yarýþmasýnda Birinciliði 75 puanla Karacurun Ýlköðretim Okulu öðrencileri alýrken,Eceler Ýlköðretim Okulu öðrencileri 70 puanla ikinci,Yurtbaðý Köyü Ýlöðretim okulu öðrencileri 65 puanla üçüncü oldu.
Yarýþmada birinci olan Karacurun Köyü Ýlöðretim okulu öðrencilerine ödülünü Ýlçe Kaymakamý Abdulkadir OKAY ,Ýkinci okula Ýlçe Jandarma Komutaný Halit YURTSEVER,Üçüncü olan okula Ýlçe Emniyet Amiri Mehmet ENKÜR verdiler. Öðrencilere ödülünü verirken kýsa bir konuþma yapan Karkamýþ Ýlçe Kaymakamý Abdulkadir OKAY, Büyük bir heycan ve çekiþme içerisinde geçen bilgi yarýþmasýnda öðrencilerin özelikle Ulu Önder Atatürk ve onun devrimleriyle ilgili sorulan sorularda doðru cevaplarý vermesinden çok memnun olduðunu ifade edererek Baþta Milli Eðitim Müdürlerini, okul öðretmenlerini ve öðrencileri kutladý.
![]()