çocukluðumuz cumhuriyet mahallesinde,dolayýsýylada o parkta geçti
çocukluðumuz cumhuriyet mahallesinde,dolayýsýylada o parkta geçti
Nizibimizin ilk parkýnda çocukken ne oyunlar oynamýþtým. Þimdiki hali çok güzel oldu. Keþke parka gelenlerde temiz kullansa çok daha iyi olacak. Siðara izmaritleri boþ pet þiþeleri kuruyemiþ kabuklarýný orada saða sola atacaklarýna çöp kovasýna atsalar iyi olacak. Orada her ne kadar temizlik görevlileri oranýn temizliði ile ilgilenselerde baþta çevrecilik bizlerin içinde olmasý gerek. Bu güzel parký bize kazandýran baþta sevgili baþkanýmýz Hacý Fevzi Akadoðan'a ve emeði geçen tüm kiþilere teþekkür ediyorum....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
![]()
Konuya iliþkin bir açýklamada bulunan Nizip Belediyesi Ýmar iþleri Müdürü Latif Karadað, Okan Parký içinde bulunan Kahvehane, lokanta ve internet cafe’nin yýkýmýna geçtiðimiz günlerde baþladýklarýný söyledi. Yýkým amaçlarýnýn çevre görüntüsü açýsýndan büyük bir önem taþýdýðýný belirten Karadað bu sayede Adliye kavþaðýný geniþletme çalýþmalarýnýn tamamlanacaðýný hemde Okan Parkýnýn çevre düzenlemesinin yapýlacaðýný ifade etti. Çalýþmalarýn sona ermesiyle birlikte Adliye Kavþaðýnda sinyalisazyon sisteminin devreye gireceðini hatýrlatan Nizip Belediyesi Ýmar Ýþleri Müdürü Latif Karadað trafiðin büyük ölçüde rahatlatýlacaðý yönünde çalýþmalarýn devam edeceðini ifade etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
![]()
Nizip Belediyesi tarafýndan aylar önce baþlatýlan Okan Parký Çevre düzenleme çalýþmalarý tamamlandý. Adliye Kavþaðý güzergahýnda bulunan Okan Parký içerisindeki Kýraathane Nizip Belediyesi tarafýndan yýkýlarak daha saðlýklý bir görünüm vermesi amacýyla yerine yeni bir bina ile birlikte çevre düzenlemesi tamamlanarak vatandaþýn dinlenebileceði bir ortam haline getirildi. Adliye Kavþaðý trafiðin rahatlamasý yönünde baþlatýlan yol geniþletme çalýþmalarýnýn da tamamlanmasýyla birlikte yepyeni bir görünüme kavuþan Okan Parký Çevre Düzenlemesi kapsamýnda þu sýralar Çim Çalýþmalarý baþlatýldý. Çimlendirme çalýþmasý en kýsa zamanda tamamlanacaðýný belirten yetkililer bu tür hizmetlerin süreceðini açýkladýlar.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
nizipimizin güzelleþmesinde emeði geçen herkesten allah razý olsun
allah yapan ve yardýmcý olanlardan razý olsun.mükemmele yakýn olmuþ
fakat þöyle yabancýlarýn uðrak yeri olan ve herkes tarafýndan görülen yunusemre camii yanýndaki parkda bir osmanlý parkýnýn minyatörü olabilirdi.acaba yapýlacakmý yapýlýrsa inan çok ama çok güzel olur.tabi bu deðerlý dostum orhan beye bir hatýrlatma olsun.
yine allah razý olsun emeði geçenlerden.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Parklarýmýz çok güzel oldu da ah birde temiz kullanabilsek.Çok mu zor sevgili Nizip'liler.
artýk osmanlý parký oldu galiba burasý biraz sessiz olur
yýnede baþkanýmýzýn ellerine saglýk nizipi nizip yapaþak iþallah
Bu parkta ufak kozalaklý çamlar vardý, halamoðlu Ayhan Avkan'la gider o küçük kozalaklarý toplar sonra rampayý çýkan kamyonlarýn camýndan þoförlere atardýk, garibim þoförlerde zaten sýcaktan bunalmýþ birde rampa çýkýyorlar bize el kol hareketi yapar ama duramazlardý, çocukluk iþte. Her Nizipli gibi benimde o parkta çok aným vardýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
hatýrlamak bile güzel bizimde cok hatýramýz var okan parkýnda
arkadaþlar konu parktan ve yeþillikten, yeþil alandan açýlmýþ iken ben nizipli hemþehrilerime soruyorum. Nizip'teki yeþil alanlar, yeþil alanlýktan çýkarýlýp neden imara açýlarak betonlaþýyor. Bunlarýda sorgulayalým
Hangi yeþil alandan bahsediyorsun, Nizip'in yeþil alanlarý zaten parmakla sayýlacak kadar az, onlarda imara açýlmýyor, sen yeþil alandan fýstýk ve zeytinlikleri kastediyorsan ona birþey diyemem, Nizip bir þekilde büyüyor bunlar gayet normal, ama ben yeþil alanlara ev yapýldýðýný görmedim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nizip in nufusu gün geçtikçe artýyor haliyle yeni yerleþim yerleri açýlýyor tabi bu yerleþim yerleri açýlýrkende gerekli hassasiyet gösteriliyor